Gopas - nová dimenze vzdělávání

28. 1. 2009 18:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Počítačová škola Gopas: Nová dimenze vzdělávání

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Počítačová škola Gopas, jako již několik uplynulých zim, připravila pro IT profesionály intenzivní kurz BOOTCAMP. „Letos si zájemci mohou vybrat ze čtyř základních okruhů,“ říká Luboš Žáček, marketingový manažer Gopasu. „Bootcampy jsou jednoznačně připraveny pro IT specialisty, kteří chtějí za relativně krátkou dobu vstřebat velké množství informací. Účastníci kurzu se během dne účastní seminářů a po skončení programu mohou využít k lyžování nedalekou osvětlenou sjezdovku Javor, která patří k nejdelším v ČR, či jiné sportovní outdoorové i indoorové aktivity,“ dodává Žáček.

Počítačová škola Gopas připravila speciální program netradičního vzdělávacího formátu pro všechny zájemce, kteří mají zájem získat maximum znalostí v oblasti Windows Communication Foundation a Workflow Foundation, Windows Server 2008, Spring Framework pro platformu Jave EE nebo přizpůsobování SharePoint 2007. „Účastníci Bootcampu stráví pět dnů mimo dosah okolní civilizace, čímž se mohou plně soustředit na výuku,“ říká Luboš Žáček z počítačové školy Gopas. „V dopoledních a odpoledních blocích jsou pro účastníky připraveny přednášky na daná témata ve vybavené PC učebně. Večery budou naplňovat diskuse s našimi předními odborníky na dané téma,“ upřesňuje Žáček a dodává, že aktivní sportovci mohou zdarma využít lyžování na Javoru, jedné z nejdelších osvětlených sjezdovek českých hor a v případě nedostatku sněhu je samozřejmě zajištěn náhradní sportovní program. Detailní informace mohou zájemci nalézt na internetové adrese http://www.gopas.cz/bootcamp/
9. – 13. 3. GBC11: Bootcamp WCF a WWF prakticky a v příkladech
Vytváříte distribuované aplikace na různých platformách? Libujete si v technologiích jako je CORBA, DCOM, COM+, Remoting, Webové služby a další? Pokud ano, i pro vás je tento workshop. Pokud ne a vašim cílem není proniknout do jádra všech dostupných technologií, ale naopak vytvořit efektivní, lehce konfigurovatelnou distribuovanou aplikaci, která nebude závislá na konkrétní jedné implementaci, pak především pro vás je tento bootcamp.
Více informací naleznete na adrese:
http://www.gopas.cz/GBC11
9. – 13. 3. GBC7: Upgrade to Windows Server 2008 – BootCamp
Kurz nabízí studentům znalým technologie Windows Serveru 2003 informaci o novinkách v technologii Windows Server 2008. Kurz je především určen pro studenty se zkušenostmi s konfigurací síťových služeb v prostředí Windows Serveru 2003, kteří si chtějí rozšířit své znalosti o nové postupy a technologie.
Více informací naleznete na adrese:
http://www.gopas.cz/GBC7
16. – 20. 3. GBC12: Bootcamp Spring Framework pro platformu Java EE
Bootcamp je zaměřen na Spring Framework, jehož popularita, jako náhrada za složité a náročné aplikační servery, neustále stoupá. Na bootcampu se seznámíte se základními funkcemi Spring Frameworku jako Dependency injection či aspektově orientované programy, tak i pokročilými serverovými technikami jako komunikace s databází pomocí JDBC a Hibernate, webovými službami i podporou pro vývoj na webu (Spring MVC).
Více informací naleznete na adrese:
http://www.gopas.cz/GBC712
23. – 27. 3. GBC13: Bootcamp Přizpůsobení SharePoint 2007
Bootcamp je určen především pro tvůrce obsahu a struktury webů, ale je vhodný i pro vývojáře webových aplikací a webdesignéry, kteří se chtějí naučit vytvářet ucelené řešení dle principů "best practice" nad platformou SharePoint 2007 (WSS 3.0 a MOSS 2007). Tento bootcamp se zaměřuje na pokročilejší témata v oblasti „branding-u“ webů SharePoint. Naučíte se zde, jak správně postupovat při přizpůsobování webů v prostředí SharePoint 2007 dle zásad „Best practice“.

Více informací naleznete na adrese:
http://www.gopas.cz/GBC713

Tiskové zprávy

Diskuse