O2 Internet zdarma ohlídá počítač před viry.

28. 1. 2009 18:49    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 Internet ohlídá počítač před viry. Zdarma.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Internet od O2 ochrání svým uživatelům data i počítač před napadením. Firma totiž pro své zákazníky připravila profesionální antivirový program F-Secure Profi Antivir. Služba je k dispozici od 1. února 2009 a je určena pro nové i stávající zákazníky všech variant vysokorychlostního internetu O2 Internet ADSL. Využívat ji mohou i zákazníci s mobilním připojením. Novou antivirovou ochranu dává Telefónica O2 svým klientům zdarma po celou dobu využívání služby.

"Poté, co jsme v září zrychlili O2 Internet ADSL až na 8 Mb/s při zachování stejné ceny, přinášíme další výraznou a trvalou službu zdarma. S nárůstem využívání počítačů je stále aktuálnější otázka bezpečnosti. Uvědomujeme si, že bez řádného zabezpečení je přístup na internet stále riskantnější. Podceňovat tato rizika se nevyplácí. Našim zákazníkům díky programu F-Secure odpadne obava o zavirování jejich počítače, krádež hesel internetového bankovnictví,"uvedl Matts Johansen, výkonný ředitel pro marketing spotřebitelského segmentu.

Profesionální program F-Secure Profi Antivir získá každý zákazník zdarma k O2 Internet ADSL a také k mobilnímu internetu O2 Internet Mobil v úplné verzi. Ta obsahuje antivir, firewall a antispyware. Narozdíl od takzvaných free antivirů dostává navíc zákazník s F-Secure Profi Antivirem plnou technickou podporu. Noví zákazníci obdrží program s omezenou platností na 60 dní na instalačním CD jako součást příslušenství pro provoz O2 Internet ADSL. Po uplynutí této dobyzdarma obnoví platnost prostřednictvím internetových stránek a na základě automaticky zaslaného klíče. Stávajícím zákazníkům bude program ve stejné verzi k dispozici ke stažení na internetové stránce www.internetbezpecne.cz. Jeho platnost pak prodlouží stejným způsobem.

Tiskové zprávy

Diskuse