Multifunkční tiskárna OKI MC860

28. 1. 2009 11:51    Rubrika: Tiskové zprávy

MC860 formátu A3

Multifunkční tiskárna OKI MC860

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


OKI MC860 představuje cenově velmi dostupné a snadno ovladatelné multifunkční zařízení. Poskytuje funkce výkonného tisku formátu A3/A4, kopírování, skenování a faxování, tedy kombinaci, která je ideální pro větší pracovní skupiny i malé a střední firmy. Nový kompaktní model MC860 zvládne vytisknout nebo zkopírovat 26 barevných stran A4 za minutu a 15 stran formátu A3. V černobílém tisku pak 34 stánek A4 za minutu a 17 stran formátu A3. Umožňuje tisk různých formátů od vizitek až po více než metrové bannery, to vše na papír s gramáží až 203 g/m2. Model je standardně vybaven duplexem pro oboustranný tisk, který omezuje spotřebu papíru a náklady na tisk. Zařízení MC860 vychází z úspěšné řady tiskáren C8000, díky níž se OKI stala jedničkou na trhu A3 barevného tisku v ČR.

Uživatelé mají k dispozici různé výstupy odpovídající jejich potřebám – ať už se jedná o A3 nebo A4, barevné či černobílé materiály, vše ve špičkové kvalitě. Dostupné jsou jak stolní konfigurace, tak samostatně stojící, se snadnou integrací do sítě. Model MC860 disponuje tzv. multi-tasking funkcí, což znamená, že lze tisknout a současně skenovat či kopírovat a umožňuje přerušení aktuální úlohy, což vede ke zvýšení produktivity a zkracuje se tak doba čekání na výtisk. Speciální funkce šifrovaného tisku ochrání citlivé dokumenty před zneužitím.

S „postscriptovým“ modelem MC860 lze jednoduše vytvořit dokumenty profesionální kvality. Jednoprůchodový digitální LED tisk a jemný High Definition toner přináší lepší barevné podání vytištěných materiálů. Přímý průchod papíru zajišťuje nejvyšší rychlost a spolehlivost tisku ve své kategorii, a to bez jakýchkoliv kompromisů v kvalitě tisku. Víceúrovňová tisková technologie ProQ2400 umožňuje ostřejší detaily a kontrast, a tím i živější obrázky a čitelnější text. Funkce PhotoEnhance vytváří dokonalé fotografie a působivé grafy i na běžném kancelářském papíru, nastavení Auto Colour Balance zajistí konzistentní výsledky po celou dobu životnosti tiskárny.

„Model MC860 byl navržen s ohledem na potřeby barevného tisku a kopírování formátu A3 především v malých a středních firmách, a to s ohledem na jejich rozpočtové možnosti, včetně nákladů na tisk,“ uvádí Ing. Andrej Magyar, CSc., ředitel společnosti Oki Systems (Czech and Slovak).

Společnost Gartner odhaduje, že využitím nejmodernějších tiskových řešení, která reprezentuje právě model MC860, lze snížit firemní náklady na tisk zhruba o 20 %. Firmy tak budou schopny plně podpořit své produkty
a služby vysoce kvalitními tiskovými materiály bez ohledu na to, jak velká úsporná opatření zasáhla jejich marketingové rozpočty. Model MC860 nabízí vysoce konkurenční náklady na tisk a to již od 1,70 Kč (bez DPH) za barevnou stránku A4 (při 5% pokrytí každou barvou, v ceně jsou započteny ceny veškerého spotřebního materiálu).

Přehled klíčových parametrů MC860

Flexibilní tisk
- 26 str. A4/min, 15 str. A3/min barevně
- vysoká kvalita tisku díky ProQ2400 – stejné jako u osvědčené C8800
- emulace PCL / PS tisk
- 34 str. A4/min, 17 str. A3/min černobíle
- standardně automatická duplexní jednotka pro oboustranný tisk
- standardně síťový tisk
- 3 verze: stolní DN, CDTN (2. zásobník a vysoký kabinet) a CXDN (2. a 3. zásobník a nízký kabinet)
- maximální kapacita zásobníků až 1 460 listů (3 zásobníky)

Kopírování a skenování
- až 26 str./min barevné kopírování
- až 34 str./min černobílé kopírování
- standardně duplexní automatický podavač papíru (RADF) na 50 listů
- standardně síťové rozhraní a fax
- snadno použitelný 14,5cm G-VGA dotykový displej

Model MC860 je v prodeji u autorizovaných prodejců OKI Printing Solutions.
Doporučená koncová cena je od 84.800 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse