Deutsche Telekom ICSS zavádí inovativní řešení CDS

30. 1. 2009 08:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Divize ICSS společnosti Deutsche Telekom AG zavádí spolu s EdgeCast Networks inovativní řešení CDS k poskytování obsahu v nedostižné kvalitě.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Deutsche Telekom ICSS, divize Deutsche Telekom pro mezinárodní velkoobchod, dnes oznámila zavedení inovativního řešení CDS (Content Delivery Services), vyvinutého spolu s firmou EdgeCast Networks, Inc., světovou jedničkou v poskytování CDN (Content Delivery Network).

Globální CDS vyvinula ICSS na míru poskytovatelům prémiového obsahu v oblasti video a audio, her, reklamních firem i poskytovatelů služeb, resp. hostingu. Zlepšuje výkonnost při dodávkách „živého obsahu“ i vyžádaného obsahu v internetu. Řešení CDS umožňují vyhledávání video-streamingu pro živý i vyžádaný obsah (včetně HD) a urychlení webového obsahu k dosažení rychlejšího stahování na webových stránkách, u nichž záleží na vysoké dostupnosti. Ze spolupráce EdgeCast Networks a Deutsche Telekom AG budou těžit i zákazníci společnosti T-Systems, pro které se tak otevírají nové možnosti v přenosu multimediálního obsahu v datových sítích.

Podle Jamese Segila, šéfa EdgeCast Networks, poskytuje výkonná globální síť Deutsche Telekom AG spolu se špičkovou technologií EdgeCast Networks poskytovatelům enormní přidanou hodnotu. „Jako partnera nás těší být při tom, když Deutsche Telekom AG zavádí tuto nabídku pro stávající i nové zákazníky.“ CDS je nejnovějším řešením z nové inovační dílny ICSS, v níž spolupracují nejlepší partner své třídy
s nejlepším ve třídě mezinárodní IP-páteře Deutsche Telekomu.

V rámci content delivery services se uvádí na trh kompletní balík globálních služeb dodávek obsahu zahrnující špičkové nástroje obsahového managementu a reportingové aplikace, kterými zákazník získává nedostižné řídící možnosti pro distribuci svého obsahu. Služby CDS s pomocí špičkové infrastruktury a technologie routingového software příští generace optimalizují pro zákazníky uživatelskou kvalitu za atraktivní ceny. Inovativní software pro reporting a analýzy přináší i nižší náklady a vede k vypočítatelnějšímu uživatelskému rozvrhu a ke zlepšenému vyhledávání obsahu.

CDS rozšiřuje efektivně a aktuálně produktové portfolio ICSS o nový inovativní produkt. „U nás jsou v popředí produkty, které splňují požadavky našich zákazníků na lepší řešení a na nové obchodní modely zajišťující a zvyšující jejich obraty,“ říká šéf ICSS Helmut Angst. „Do konce roku budou po uvedení CDS na trh následovat další inovativní produkty a řešení.“

Tiskové zprávy

Diskuse