O2 NEON a O2 [:kůl:] na zkoušku

30. 1. 2009 08:38    Rubrika: Tiskové zprávy

:kůl:] na zkoušku

Příležitost vyzkoušet si mobilní tarify O2 teď mohou všichni, kteří chtějí na vlastní kůži otestovat výhody neomezených mobilních služeb. Nyní si totiž můžou pořídit tarify O2 NEON a O2 [:kůl:] s dvouměsíční zkušební dobou, během které mají možnost kdykoliv bez postihu vypovědět smlouvu. Tato nabídka platí od 1. února 2009 do 30. dubna 2009.

"Tarify O2 NEON a O2 [:kůl:] se těší velké oblibě. Od jejich květnového uvedení v loňském roce na trh si je aktivovalo již téměř 400 tisíc zákazníků. Každý tarif má v sobě automaticky obsaženo v rámci měsíčního paušálu neomezené volání nebo posílání zpráv na všechna mobilní i pevná čísla v sítích dle vlastního výběru. Podle zvoleného tarifu je možné volat zdarma do celé sítě O2 o víkendech, mimo špičku nebo si zvolit tarif pro neomezené volání kdykoliv do všech sítí v ČR," říká Jan Karas, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2, a dodává: "Ti, kteří zatím váhají s pořízením některého ze zmíněných tarifů, si tak nyní mohou zcela bez obav tarif vyzkoušet a během dvou měsíců se přesvědčit o jeho přednostech."

Zákazníci, kteří si v období od 1. února do 30. dubna 2009 aktivují některý z tarifů O2 NEON včetně tarifu pro seniory, nebo O2 [:kůl:] a uzavřou smlouvu na dva roky, mohou v případě, že nejsou se službou spokojeni, do dvou měsíců od aktivace kdykoliv vypovědět svou smlouvu bez jakýchkoliv sankcí.

Tarify O2 NEON jsou nabízeny v celkem šesti variantách již od 300 Kč včetně DPH měsíčně. Nejvyšší tarif nabízí za jednu měsíční paušální částku volání na všechna mobilní čísla a pevné linky v ČR bez omezení. Ke každému z tarifů dostanou zákazníci kromě tarifní výhody také volné jednotky, které mohou s ohledem na vybraný tarif uplatnit na volání či posílání SMS kdykoliv a do všech sítí.

Tarif O2 [:kůl:] je určen všem mladým zákazníkům do 26 let. Výhodou tohoto tarifu je neomezené posílání SMS do mobilní sítě O2 zdarma, a to po celou dobu užívání tarifu. Kromě toho nabízí za měsíční paušál 250 Kč včetně DPH také možnost provolat každý měsíc bezplatně 60 minut do všech sítí, s možností převodu nevyčerpaných minut do dalšího měsíce.

Senior tarif O2 NEON S je naopak šitý na míru seniorům. Za 190 Kč včetně DPH volají o víkendu zdarma do mobilní sítě O2 i na pevné linky, a navíc mohou využít 40 volných minut na volání do všech sítí kdykoliv.