Černobílé laserové tiskárny Lexmark

31. 1. 2009 17:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové černobílé laserové tiskárny Lexmark pro malé podniky – tiskněte černobíle, myslete ekologicky!

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lexmark International dnes představila novou řadu černobílých laserových tiskáren určených pro malé a střední podniky, která pomáhá snižovat náklady a zároveň šetřit papírem i energií.

“Společnost Lexmark si klade za cíl pomáhat svým zákazníkům v tom, aby méně tiskli a více ušetřili,“ řekl Marty Canning, viceprezident společnosti Lexmark a ředitel divize Printing Solutions and Services. „Naše nová řada černobílých laserových tiskáren nabízí výjimečnou kvalitu obrazu, vysokou rychlost tisku a spolehlivost provozu; podniky tak mohou ušetřit čas i peníze a snížit dopad své činnosti na životní prostředí.“

Ekologie
Nová černobílá zařízení Lexmark E Series obsahují ekologické funkce jako například:

• Vestavěný oboustranný tisk pro minimalizaci plýtvání papírem
• Fuser s okamžitým zahříváním, který umožňuje úsporu energie po dobu nečinnosti a zároveň rychlý výtisk první strany
• Ekologický režim pro další snížení spotřeby energie
• Program pro výměnu použitých tonerových kazet Cartridge Collection Program

Uživatelé se mohou spolehnout i na ostrý text v kvalitě laserové tiskárny v rozlišení až 1200 x 1200 dpi, které zaručuje dosažení profesionálně vyhlížejících dokumentů.

Lexmark E260d a E260dn
Černobílé laserové modely Lexmark E260d a E260dn spojují funkce pro zlepšení produktivity ve štíhlém, tichém a kompaktním designu, vhodném pro každý pracovní stůl. Modely Lexmark E260 jsou s rychlostí až 33 stran za minutu (str./min) nejrychlejší ve své třídě. Jejich součástí jsou i jednoduché tonerové kazety s předním vkládáním a rychlým intuitivním nastavením.

Běžná koncová cena Lexmark E260d je 4.974 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark E260dn je 6.421 Kč bez DPH.

Lexmark E360d a E360dn
Modely řady Lexmark E360 jsou rovněž s dosahovanou rychlostí až 38 str./min nejrychlejší ve své třídě. Jsou vybaveny univerzální manipulací s papírem a rozšířenou pamětí pro tisk dokumentů s velkým obsahem grafiky. Jejich součástí je i víceúčelový zásobník na 50 listů a volitelné zásuvky na papír pro zvýšení vstupní kapacity.

Běžná koncová cena Lexmark E360d je 7.232 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark E360dn je 9.243 Kč bez DPH.

Lexmark E460dn a E460dw
Modely řady Lexmark E460 dosahují rychlosti tisku 38 str./min a nabízejí úsporný způsob rozšíření produktivity a snížení celkových nákladů zákazníka pomocí kazet s mimořádně velkou kapacitou, integrovaných síťových funkcí pro snadné sdílení dokumentů a možností rozšíření kapacity papíru až na 850 listů. Nově přinášejí také špičkové funkce jako včasné hlášení o nedostatku toneru, desetimístný číselník pro bezpečné spuštění tisku a uživatelsky nastavitelné odesílání zpráv prostřednictvím ovládacího panelu.

Lexmark E460dw navíc umožňuje bezdrátový tisk a je držitelem certifikace Wi-Fi CERTIFIED™ 802.11n draft 2.01, nového standardu pro bezdrátový přenos, který podporuje delší rozsah a vyšší rychlost přenosu než předchozí norma 802.11g.

“Blahopřejeme společnosti Lexmark k tomu, že její tiskárny jako první získaly certifikaci podle normy 802.11n draft 2.0,“ řekl Edgar Figueroa, výkonný ředitel sdružení Wi-Fi Alliance.“Označení Wi-Fi CERTIFIED je známkou toho, že daný produkt úspěšně prošel testy interoperability, což má za následek celkové zlepšení komfortu uživatele.“

Běžná koncová cena Lexmark E460dn je 13.230 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark E460dw je 15.735 Kč bez DPH.

1 Wi-Fi CERTIFIED je ochranná známka sdružení Wi-Fi Alliance.

Tiskové zprávy

Diskuse