Barevné laserovné tiskárny Lexmark

31. 1. 2009 17:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové barevné laserové tiskárny a multifunkční tiskárny Lexmark pomáhají podnikům dosahovat velkých výkonů za současného snížení nákladů

Společnost Lexmark International dnes představila dvě nové řady barevných laserových tiskáren a barevných laserových multifunkčních produktů (MFP), jež firmám od malých kanceláří až po velké podniky nabízejí kompaktní výkon, který šetří jejich čas i peníze.

“ Jsme hrdí na to, že můžeme představit tuto výjimečnou novou řadu kompaktních barevných produktů, díky nimž podniky mohou zvyšovat kvalitu profesionálních dokumentů, aniž by byly nuceny uchýlit se ke koupi dražších tiskáren,“ řekl Marty Canning, viceprezident společnosti Lexmark a ředitel divize Printing Solutions and Services. “Při jejich navrhování jsme měli na zřeteli životní prostředí; zákazníci tak mohou mít dobrý pocit z toho, že používáním těchto zařízení snižují náklady za současného zvýšení produktivity a napomáhají tak omezit dopad svojí činnosti na životní prostředí.“

Životní prostředí
Řada barevných laserových tiskáren Lexmark C540 series i řada barevných laserových multifunkčních zařízení Lexmark X540 series jsou navrženy tak, aby byly šetrné k životnímu prostředí, díky funkcím jako:

• Vestavěný oboustranný tisk pro minimalizaci plýtvání papírem
• Technologie fuseru s okamžitým zahřátím pro nižší potřebu energie po dobu nečinnosti a rychlý výtisk první strany
• Ekologický režim pro snížení spotřeby energie
• Tichý režim pro snížení emisí hluku
• Splňuje podmínky Energy Star
• Spolehlivý výkon při použití recyklovaného papíru

Součástí obou řad jsou také bezdrátové modely, které jsou držiteli certifikace Wi-Fi CERTIFIED™ 802.11n draft 2.02. Tiskárny Lexmark jsou prvními v oboru, které tuto certifikaci za svou špičkovou bezdrátovou technologii obdržely. 802.11n je nový standard pro bezdrátový přenos, který podporuje delší rozsah a vyšší rychlost přenosu než předchozí norma 802.11g.

Lexmark C540 Series
Řada barevných laserových tiskáren Lexmark C540 Series je navržena pro malé pracovní skupiny nebo rušné kanceláře, které vyžadují cenově dostupnou technologii pro barevný tisk v profesionální kvalitě, v nejvyšší rychlosti barevného tisku ve své třídě. Modely Lexmark C540n, C543dn a C544n disponují jedinečným režimem 4800 Color Quality Mode pro dosažení ohromujících výsledků při tisku barevných obrazů a grafiky a rozlišením 1200 x 1200 dpi pro výjimečnou kvalitu a detailnost při zpracování dokumentů určených pro zákazníky. Tato řada také vyniká jedinečným designem barevné laserové tiskové hlavy čtyři-v-jednom, která zaručuje mimořádně kvalitní záznam barev.

Lexmark C540n je snadno použitelná barevná laserová tiskárna pro malé pracovní skupiny dosahující rychlosti tisku až 20 str./min barevně i černobíle. Součástí modelu Lexmark C543dn jsou velkokapacitní tonerové kazety. Tiskárny Lexmark C544 zákazníkům umožňují dosažení ještě vyšší rychlosti – až 23 str./min pro barevný i černobílý tisk. Tato řada uživatelům rovněž nabízí kazety s mimořádně velikou kapacitou, které napomáhají úspoře peněz a snížení nákladů na stránku a zároveň i šetření zdrojů díky kazetám, jejichž výměna není tak častá.

Běžná koncová cena Lexmark C540n je 6.209 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark C543dn je 9.984 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark C544n je 11.219 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark C544dn je 14.959 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark C544dtn je 19.968 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark C544dw je 17.464 Kč bez DPH.

Lexmark X540 Series
Nová řada barevných laserových multifunkčních produktů Lexmark X540 Series je určena pro malé kanceláře a velké podniky, které vyžadují pokročilejší funkce; vyniká také nejvyšší rychlostí barevného tisku ve své třídě a různé funkce pro zvýšení produktivity spojuje v tom nejmenším barevném multifunkčním produktu na světě.
Multifunkční laserové zařízení Lexmark X543dn přináší kombinaci kopírovacích a skenovacích funkcí a vestavěný oboustranný tisk. Tiskne rychlostí až 20 str./min barevně i černobíle a je dodáváno s velkokapacitními tonerovými kazetami.
Všechny barevné multifunkční modely řady Lexmark X544 nabízejí čtyři funkce v jednom a tisknou, kopírují, skenují a faxují barevně i černobíle rychlostí až 23 str./min. Jsou vybaveny i oboustranným skenováním a kazetami s mimořádně velkou kapacitou a umožňují manipulaci s velkým objemem papíru pro větší pracovní skupiny.

Běžná koncová cena Lexmark X543dn je 13.230 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark X544n je 14.959 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark X544dn je 18.734 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark X544dtn je 23.708 Kč bez DPH.
Běžná koncová cena Lexmark X544dw je 21.239 Kč bez DPH.