T-Mobile - nové balíčky pro Twist zákazníky

2. 2. 2009 20:55    Rubrika: Tiskové zprávy

- Výhodná nabídka od T-Mobile za 19 Kč týdně včetně DPH

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Všichni zákazníci T-Mobile, kteří využívají předplacenou kartu, mají od 1. února k dispozici dvě nová zvýhodnění. Twist Pevná+ umožňuje volat na pevnou linku se sazbou pouhých 50 haléřů za minutu včetně DPH, a to bez ohledu na den či hodinu – zkrátka kdykoliv. Twist Víkend+ nabízí možnost volání za stejně nízkou cenu do vlastní sítě během celého víkendu a státních svátků. Poplatek za každé zvýhodnění přitom činí jen 19 Kč včetně DPH týdně.

„Obdobná zvýhodnění spojená s tarify se u zákazníků těší velké popularitě. Jejich aktivace počítáme ve statisících. Stejnou možnost proto nyní nabízíme také uživatelům předplacenek,“ uvedla Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace společnosti T-Mobile.

Obliba zvýhodnění je logická. Hovory o víkendech tvoří významnou část všech odchozích hovorů v rámci sítě T-Mobile. Hovory do pevné sítě se pak podílejí na celkovém objemu odchozích hovorů méně, avšak hlavní důvod pro popularitu zvýhodnění spojených s pevnou sítí leží jinde. Zákazníci totiž po jejich aktivaci již nepotřebují mít doma pevnou linku, kterou v dnešní době použijí jen výjimečně a přitom je měsíčně přijde na několik set korun.

Obě zvýhodnění jsou vhodná také pro krátkodobé využití. Protože mají týdenní platnost (s automatickým obnovením), lze si je objednat třeba i jednorázově v okamžiku, kdy zákazník očekává více telefonátů na státní úřady a tedy na pevné linky, nebo když během víkendu třeba organizuje oslavu narozenin.

Tiskové zprávy

Diskuse