Videotéka O2 TV

3. 2. 2009 16:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Z videotéky O2TV si zákazníci stáhli už milion filmů

Cenu za nejúspěšnější legálně stahovaný film v rámci videotéky O2TV předala na Českém lvu Telefónica O2

Také v letošním roce podpořila Telefónica O2 předávání cen Českého lva. V rámci pátečního nominačního večera předal zástupce společnosti ocenění za nejúspěšnější český legálně stahovaný placený film za rok 2008. Je symbolické, že cena mohla být předána také při příležitosti významného jubilea videotéky O2TV, kterým je milion zhlédnutých filmů.

Nejúspěšnějším legálně staženým snímkem se stal český snímek "Gympl" režiséra Tomáše Vorla, který si v rámci videotéky O2TV získal u diváků největší popularitu. Druhé místo obsadilo sci-fi "Já, legenda" a trojici nejúspěšnějších uzavírá další český snímek "Roming". Na dalších místech se umístily tituly "Piráti z Karibiku", "Na konci světa" a "Ratatouille". Ve Videotéce O2TV byla při této příležitosti spuštěna nová sekce Český lev, kde uživatelé mohou zhlédnout ukázky ze všech 26ti nominovaných celovečerních titulů.

"Videotéka O2 TV dnes nabízí více než 370 filmů a do dnešního dne si zde zákazníci legálně stáhli přes jeden milion snímků našich i zahraničních režisérů. Považujeme za důležité nabídnout lidem zábavu, kterou si mohou vychutnat z pohodlí svého domova. Podporujeme tak i samotné české filmaře a domácí kinematografii," říká Petr Matějovský, ředitel pro marketing fixních služeb společnosti Telefónica O2.