AuditPro v 11 zemích světa

3. 2. 2009 16:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Český software AuditPro v 11 zemích a s rekordními výsledky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Akciová společnost truconneXion oznámila rekordní výsledky prodeje software Auditpro za rok 2008. Za loňský rok firma realizovala bezmála 600 implementačních projektů a rozšířila instalovanou bázi o 150 tisíc počítačů na celkový počet 550 tisíc prodaných licencí AuditPro po celém světě.

AuditPro je program specializovaný na správu softwarových licencí, evidenci IT majetku, monitoring využití počítačů a podporu uživatelů. Výstupy z něj využívají správci počítačových sítí, finanční a personální manažeři. Pro měření efektivity firemních procesů je AuditPro využíváno jak interními, tak externími auditorskými útvary.

Výrobce pokračuje v budování sítě zahraničních distributorů ve střední a východní Evropě, zatímco do západní Evropy prodává dlouhodobě prostřednictvím internetové adresy www.auditpro.biz. V současné době distribuční síť Auditpro pokrývá 11 zemí.

Výrobce předpokládá další růst prodejů, zejména se zvýšeným zájmem o kontrolu efektivity hospodaření v oblasti IT a stoupající oblibě monitorovacího modulu pro sledování vnitropodnikových procesů.

Tiskové zprávy

Diskuse