Rámečky pro digitální fotografie Acer

4. 2. 2009 08:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová řada rámečků na digitální fotografie od společnosti Acer

Rámečky pro digitální fotografie Acer

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Uchovávejte si vzpomínky

Společnost Acer, třetí největší prodejce osobních počítačů (zdroj: údaje firmy Gartner za 1. pololetí 2008), představila novou řadu rámečků na digitální fotografie AF318, AF308, AF307 a AF207 s výjimečným nepřehlédnutelným vzhledem, které dokáží oživit vzpomínky a hodí se do jakéhokoli prostředí.

Fotografování digitálním fotoaparátem je snadné, ale snímky velmi často skončí v zapomnění na CD disku nebo pevném disku. S rámečky na digitální fotografie Acer teď můžete ukázat své nejhezčí vzpomínky jedinečným způsobem ve stylovém rámečku, který se dokonale hodí ke každému domácímu nebo kancelářskému vybavení. Výročí, narozeniny nebo Vánoce - rámeček na digitální fotografie Acer je dárek vhodný k jakékoli příležitosti, který se bude líbit každému.

Elegantní rámečky jsou vybaveny špičkovým grafickým enginem, který zaručuje podání barevných snímků ve vysoké kvalitě a rychlé zavádění fotografií. Vestavěná multiformátová čtečka paměťových karet umožňuje okamžitě prohlížet snímky pořízené digitálním fotoaparátem a zvolit optimální způsob jejich zobrazení z několika možností: jednotlivé snímky, náhledy nebo obrázkovou prezentaci. Režim obrázkové prezentace podporuje pět efektů při změně snímků a doprovodnou hudbu. Tyto jedinečné funkce jsou doplněny hodinami a kalendářem, jakož i snadno ovladatelným rozhraním.

Všechny modely rámečků na digitální fotografie jsou šetrnější k životnímu prostředí, protože jsou podsvětleny LED diodami, které přispívají k efektivnějšímu využití energie, a neobsahují rtuť.

Rámeček na digitální fotografie AF318
Elegantní a propracovaný 8” LCD rámeček na digitální fotografie AF318 oživí vaše vzpomínky. Matný displej s krystalicky jasným obrazem je orámován lesklým rámečkem v odstínu čínské běloby. Měkké křivky a lesklá chromovaná hrana zdůrazňují kultivovaný vzhled rámečku vyrobeného technologií vstřikování z akrylu. K lepší využitelnosti přispívá dotyková obrazovka, která umožňuje snadnou obsluhu dotykem prstu. Zapuštěné porty USB jsou určeny pro rychlé a snadné připojení k osobnímu počítači či jiným digitálním zařízením.

Rámeček na digitální fotografie AF308
Přední černou plochu rámečku na digitální fotografie AF308 zdobí vzor se zlatou vlnovkou, který podtrhuje kultivovaný vzhled rámečku. Kontrastní leskle chromovaný okraj rámečku a jemně zaoblené tvary zvýrazňují jeho eleganci. Opěrná nožka umožňuje nastavit optimální sklon rámečku, který lze rovněž postavit na výšku nebo na šířku tak, aby byl snímek zobrazen vždy nejlepším možným způsobem. Pro ovládání osmipalcového panelu jsou určena tlačítka, která jsou umístěna na zadní straně, a tedy nenarušují elegantní vzhled rámečku.

Rámeček na digitální fotografie AF207
Sedmipalcový displej s poměrem stran 16:9 je orámován porcelánově bílým rámečkem se zaoblenými rohy. Tenký a vkusný rámeček AF207 s odpojitelnou nožkou lze postavit na výšku nebo na šířku, a tedy umožňuje zobrazit snímky optimálním způsobem. Ovládací prvky umístěné na zadní straně přispívají k ještě propracovanějšímu vzhledu rámečku AF207. Dále si můžete vybrat některý ze sedmi efektů při změně zobrazovaných snímků a tím dodat rámečku jedinečné kouzlo. Zapuštěný port USB je určen pro rychlé a snadné připojení k osobnímu počítači či jiným digitálním zařízením.

Poslání společnosti Acer – odstraňovat bariéry mezi lidmi a technikou – může být naplňováno pouze díky intenzivnímu a nepřetržitému úsilí v oblasti výzkumu a vývoje, které přeměňuje progresivní technické nástroje na řešení, jež mohou využívat uživatelé bez ohledu na úroveň znalostí.

Tiskové zprávy

Diskuse