S&T - Jan Gábriš ředitelem divize Business Solutions

4. 2. 2009 09:51    Rubrika: Tiskové zprávy

divize Business Solutions

S&T - Jan Gábriš ředitelem divize Business Solutions

Tuzemský systémový integrátor S&T CZ obsadil pozici ředitele divize Business Solutions Janem Gábrišem (46 let). V této funkci bude zodpovědný za rozvoj prodeje produktového portfolia a služeb divize zaměřené na podniková řešení. Předtím Jan Gábriš působil ve společnosti IDS Scheer na postu ředitele divize SAP implementace. Gábriš má rovněž mnohaleté zkušenosti z různých obchodních a manažerských pozic ve firmách Oracle a KPMG.

Jan Gábriš má dva syny. K jeho zálibám patří sport – zejména cyklistika, bojová umění, lyžování a golf. Zajímá ho rovněž četba, hlavně literatura faktu.

Gábriš získal Executive MBA na University of Edinburgh/ENPC Paris a dále vystudoval fakultu strojního inženýrství na ČVUT. Absolvoval rovněž postgraduální studium zaměřené na CAM software na Vysokém učení technickém v Brně.

Expanze v oblasti podnikových řešení patří mezi hlavní priority systémového integrátora S&T CZ: „Mnohaleté bohaté zkušenosti Jana Gábriše a jeho nový pohled na problematiku pro nás budou velkým přínosem,“ řekl Jiří Košťál, generální ředitel společnosti S&T CZ.