Mobilní telefony Samsung

4. 2. 2009 16:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Předjaří u Samsung ve znamení trojice dotykových telefonů

Mobilní telefony Samsung

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Inspirace pro každý životní styl: S mobilními telefony Samsung i900 Omnia, M8800 Pixon a F480 TOUCHWIZ si na své přijdou všichni - vytížení businessmani, lidé milující multimedia ale i vyznavači vytříbeného stylu!

Samsung Electronics Co., Ltd, vedoucí světový výrobce mobilních telefonů a telekomunikačních systémů připravil pro předjaří letošního roku ucelenou kolekci tří dotykových telefonů Samsung i900 Omnia, Samsung M8800 Pixon a Samsung F480 TOUCHWIZ s revolučním uživatelským rozhraním TOUCHWIZ.

Od 1. února do 31. března 2009 získává každý, kdo si koupí jeden z těchto telefonů, zdarma speciální bonus. K Samsung i900 Omnia je to baterka a luxusní pouzdro, k Samsung M8800 Pixon 8GB microSD paměťová karta a k Samsung F480 TOUCHWIZ bluetooth handsfree.

Business do kapsy!
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro své pracovní záležitosti, potěší vás profesionál mezi business telefony – Samsung i900 Omnia. Díky operačnímu systému Windows Mobile 6.1 Professional, který nabízí prostor pro mnoho užitečných programů, si můžete zvolit funkce, které opravdu využijete. Komplexní nabídka pracovních aplikací zahrnuje například Microsoft Office s nejčastěji využívanými programy Word, Excel a PowerPoint. Prostřednictvím Outlooku máte možnost kdykoliv odeslat či přijmout email a být tak stále ve spojení se světem. Nepostradatelnými vlastnostmi mobilního telefonu Samsung i900 Omnia jsou pokročilé navigační funkce, uživatelské rozhraní TOUCHWIZ, připojení k internetu přes WI-FI, podpora přehrávání filmů v DivX, pohotový 5MPx fotoaparát s Auto Focusem anebo MP3 přehrávač. Samsung i900 Omnia disponuje dostatečně velkou vnitřní paměť o velikosti 8 GB, která může být navíc navýšena díky vstupu pro microSD kartu až o 16 GB.

Pohotové fotky ve skvělé kvalitě!
Špičkový fotomobil Samsung M8800 Pixon je ideálním řešením pro všechny, kteří si oblíbili multimediální funkce. Snadno zaznamenávat a sdílet prchavé a nečekané okamžiky kdykoliv a kdekoliv, to je hlavní doménou fotomobilu, pro který je charakteristická vysoká kvalita snímků.

Díky 8MPx fotoaparátu, automatickému ostření, dvojitému LED blesku, až 16x přiblížení nebo například detekci obličeje a úsměvu dosahují snímky úrovně měřitelné se samostatným fotoaparátem. Ti, kteří rádi fotí skupinky lidí nebo přírodu, jistě ocení možnost automatického panoramatického záběru. Samsung M8800 Pixon má k dispozici i funkci přiřazení lokace, kde byl snímek pořízen.

Nelze opomenout ani další atributy vysoké kvality, jako jsou rozměrný dotykový displej, možnost nahrávání videa v rozlišení 720 x 480 obrazových bodů či uživatelské rozhraní TOUCHWIZ.

Samsung M8800 Pixon dokáže potěšit nejenom vaše oči, ale i vaše uši. Podporuje formáty MP3, AAC, e- AAC+ a WMA. Díky unikátní technologii DNSe (Digital Natural Sound engine), která dokáže reprodukovat skutečný 3D zvuk a hluboké tóny, je poslech hudby mnohonásobně umocněn.

Vytříbený design, dokonalý styl!
Je pro vás váš telefon nejenom nezbytným pomocníkem při každodenních záležitostech, ale také módním doplňkem, který vypovídá o vašem vytříbeném vkusu? V tom případě máte pravděpodobně v kabelce dotykový mobilní telefon Samsung F480 TOUCHWIZ, telefon, který je synonymem stylovosti.

Díky ultratenkým rozměrům kreditní karty a vybroušenému povrchu působí Samsung F480 TOUCHWIZ vysoce elegantně a navíc ideálně padne do dlaně. Povrch z leštěného kovu mu dodává sofistikovaný vzhled, který ještě prohlubuje kvalitní kožené pouzdro, které nejenom zdobí, ale také výborně ochrání dotykový displej.

I přes to, že na výšku má Samsung F480 TOUCHWIZ pouhých 11,5 mm, vešly se do něj všechny multimediální funkce, které je dnes běžné od mobilního telefonu značky Samsung očekávat. To zahrnuje 240 MB vnitřní paměti na ukládání hudby, paměťovou kartu až do kapacity 8 GB, integrované FM rádio a 5MPx fotoaparát s automatickým ostřením a CMOS senzorem.

Díky tomu, že Samsung F480 TOUCHWIZ je vybaven vysokorychlostním připojením k internetu (HSDPA) a USB 2.0, je možné data přenášet a stahovat vysokou rychlostí v krátkém čase. Ať už jde o hudbu či video, můžete si užívat všech výhod rychlého připojení kdekoliv a kdykoliv.

Samsung i900 Omnia je na českém trhu k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 15 299,- Kč, Samsung F480 TOUCHWIZ za 8 999,- Kč a Samsung M8800 Pixon za 11 899,- Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse