Mobilní telefon Samsung UltraTOUCH

9. 2. 2009 20:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung UltraTOUCH – symbióza neotřelé krásy a inteligence

Mobilní telefon Samsung UltraTOUCH

Dotykový vysouvací telefon Samsung Ultra TOUCH , hvězda nadcházejícího Mobile World Congress v Barceloně, přináší nové měřítko dokonalosti mobilních telefonů!
Samsung Electronics Co., Ltd, vedoucí světový výrobce mobilních telefonů a telekomunikačních systémů, dnes představil elegantní, vysouvací dotykový telefon Samsung Ultra TOUCH (S8300), nástupce oblíbeného telefonu Samsung U900 Soul. Telefon s ideálními mírami a hezkou „tváří“ v sobě skrývá i vnitřní krásu v podobě nejnovějších technologiíí. Kombinace 8MPx fotoaparátu, GPS navigace, technologie HSDPA, pohodlné vysouvací 3x4 klávesnice a uživatelského rozhraní TOUCHWIZ svědčí o tom, že toto setkání bude opravdu výjimečné!

Styl s velkým „S“
Samsung je již dlouho považován za výrobce nejstylovějších mobilních telefonů. Samsung Ultra TOUCH , vlajková lod\xB7 série Ultra, která obsahuje ty nejstylovější mobily značky Samsung, je toho očividným důkazem. Dominantou telefonu je 2,8 palcový AMOLED plně dotykový displej s ochranou proti poškrábání a otiskům, který dokáže zobrazit neuvěřitelně jasné a živé barvy. Doplněn je výsuvnou 3x4 klávesnicí. Samsung Ultra TOUCH s kovovým ultratenkým tělem tenkým pouhých 12,7mm však neboduje jen svým sofistikovaným designem, ale i širokou škálou multimediálních funkcí.

Multimedia na nejvyšší úrovni
Ruku v ruce se stylem jdou u mobilního telefonuSamsung Ultra TOUCH také moderní technologie. Telefon, který je až po okraj naplněn těmi nejlepšími funkcemi, disponuje například 8MPx fotoaparátem s dual LED bleskem a detekcí úsměvu a obličeje. Kromě skvělé úrovně fotoaparátu nabízí Samsung Ultra TOUCH GPS navigaci. GPS souřadnice se navíc zapisují i do pořízených fotografiíí, takže je snadné zjistit, kde byla ta či ona fotografie pořízena. Kvalitní 30fps @VGA video plynule zachytí i ten seberychlejší pohyb a díky hudenímu přehrávači se stane poslech hudby opravdovým zážitkem. Pro rychlé prohlížení internetu a stahování dat je telefon vybaven technologiíí HSDPA, která dosahuje rychlosti až 7.2 Mbps.

Dokonalé uživatelské rozhraní
Mobilní telefon Samsung Ultra TOUCH přináší dosud nevídaný požitek z ovládání plně dotykovým displejem a 3x4 vysouvací klávesnicí. Je koncipován tak, aby nabídl uživateli možnost volby mezi klasickou a dotykovou klávesnicí a usnadnil tím ovládání telefonu, kterému navíc pomáhá vylepšené uživatelské rozhraní TOUCHWIZ. Toto rozhraní pomáhá majiteli zvolit si pomocí unikátních mechanizmů pro něj ty nejdůležitější funkce a přetáhnout si je na základní displej.

Podrobnosti o mobilním telefonu Samsung Ultra TOUCH naleznete na http://ultratouch.samsungmobile.com. Tento telefon bude představen na stánku 8a139 v hale 8 na Mobile World Congress v Barceloně. Doporučená maloobchodní cena je 11 699,- Kč.

Samsung UltraTOUCH (S8300) specifikace
Síť : HSDPA 7.2 Mbps
EDGE/GPRS Quad Band (850/900/1800/1900MHz)
UMTS Dual Band (900/2100MHz)