Diginoviny do všech poštovních schránek v Praze

9. 2. 2009 20:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Česká pošta zahájila distribuci 610 tisíc výtisků tzv. Diginovin. Doručeny budou do všech poštovních schránek na území hlavního města Prahy. Všichni Pražané by tak v nejbližších dnech měli dostat do rukou speciální leták, který srozumitelně informuje o tom, co musí pro úspěšný přechod na digitální TV vysílání udělat. „Diginoviny jsou součástí komplexní informační kampaně, jejíž páteří jsou bezplatná infolinka 800 90 60 30 a webové stránky www.digitalne.tv,“ říká Rostislav Starý, tiskový mluvčí projektu digitalizace TV vysílání.

Diginoviny do všech poštovních schránek v Praze

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Barevné Diginoviny jsou ke stažení i na webových stránkách www.digitalne.tv (http://www.digitalne.tv/zakladni-dokumenty-digitalizace/oficialni-dokumenty-digitalizace/). Noviny srozumitelně a přehledně informují o tom, co (nejen) občané Prahy pro úspěšný přechod na digitální TV vysílání musí udělat. Pro další dotazy je jim k dispozici bezplatná infolinka 800 90 60 30 a webové stránky www.digitalne.tv. Diginoviny v nákladu 610 tisíc kusů distribuuje Česká pošta, doručeny budou do všech poštovních schránek na území hlavního města Prahy. Další tisíce kusů rozdají v Praze tzv. digihlídky, které tvoří kontaktní složku informační kampaně, a které obyvatele informují přímo v ulicích Prahy.
Ukončení analogového vysílání čeká část Pražanů již 30. dubna, kdy bude odpojen vysílač Praha – Žižkov. „Koho se ukončení vysílání z žižkovského vysílače týká, spolehlivě určuje piktogram na stanici ČT1. Komu se piktogram nezobrazuje, má ještě minimálně půl roku času, než dojde v říjnu tohoto roku k ukončení analogového vysílání z vysílače Praha – Cukrák,“ dodal Rostislav Starý.
Více informací o přechodu na digitální TV vysílání, včetně dat ukončení analogového vysílání jednotlivými vysílači, je k dispozici na www.digitalne.tv.

Agentura PR POINT byla na základě výběrového řízení pověřena PR podporou přechodu na digitální vysílání. Agentura PR POINT působí v České republice od roku 2003. Poskytuje komplexní služby v oblasti Public Relations. Mezi její klienty patří české a zahraniční společnosti z oblasti FMCG, financí, služeb a stavebnictví. Je členem APRA. Od roku 2007 působí také na Slovensku prostřednictvím dceřiné společnosti PR POINT SK.
Více viz www.prpoint.cz a www.prpoint.sk

Tiskové zprávy

Diskuse