Sluchátka Sony XB

10. 2. 2009 15:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Sluchátka Sony XB přinášejí dosud nejhlubší basy

Sluchátka Sony XB

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


- Jedinečná konstrukce dokáže vytvořit klubovou atmosféru s hlubokými basy.
- Exkluzívní budicí jednotka s věrnou reprodukcí nízkých frekvencí.
- Skutečně velké náušníky (MDR-XB700/500/300) a široký temenní most pro pohodlnější nošení.

Hip-hop? Dubstep? Drum’n’bass? Ať už posloucháte cokoli, Sony má pro vás novou řadu sluchátek, která potěší každého, se skutečně „hlubokým“ zájmem o hudbu. Nová řada stylových sluchátek XB dokáže se svými bohatými basy věrně navodit klubovou atmosféru. Modely XB tedy „extra Basy“ věrně reprodukují velmi nízké frekvence. Tyto impozantní basy si s nimi užijete stejně jako průzračné středorozsahé a vysoké tóny.

Nejvyšším z pěti modelů řady XB jsou uzavřená sluchátka MDR-XB700, s nimiž se díky novým technologiím od Sony ocitnete přímo uprostřed tanečního parketu.
Uvnitř sluchátek se ukrývá velká robustní a kulatá budicí jednotka (50mm), která bez problémů čistě reprodukuje i ultranízké frekvence. Optimalizované basy doplňuje jasné a nezkreslené podání vysokých a středních frekvencí, takže společně vytvářejí opravdu bohatou zvukovou paletu.

Stejně kvalitní jako zvukový výkon je i design sluchátek. Příjemné, extra velké náušníky ze syntetické kůže (MDR-XB700/500/300) dobře sedí, takže nabízejí bohaté a syté basy s dokonalou izolací od okolí. Navíc polyuretanový polštář rovnoměrně rozkládá tlak a zajišťuje pohodlné nošení i při dlouhodobém poslechu. Náušníky doplňuje široký temenní most, jehož nová „bezešvá“ konstrukce nabízí kromě pohodlí i moderní vzhled.

Součástí řady jsou také dva modely sluchátek do uší MDR-XB40EX a MDR-XB20EX, které mají opravdu realistické basy díky nové akustické konstrukci „direct vibe“, minimalizující únik zvuku.

Inovovaný způsob vertikální orientace budicí jednotky (pouze u modelu MDR-XB40EX) zajišťuje čistý a jasný zvuk s rozšířenými basy, ale nic neubírá z poslechového komfortu.

Zajímavými drobnostmi doplňujícími tuto řadu sluchátek jsou design kartáčovaného hliníku (pouze u modelu MDR-XB40EX) a praktická pevná, plochá přívodní šňůra.

Nová modelová řada XB s rozšířenými basy bude k dispozici od března 2009.

Tiskové zprávy

Diskuse