D-Link představuje řešení Secure Centre

2. 11. 2009 19:43    Rubrika: Tiskové zprávy

D-LINK PŘEDSTAVUJE ŘEŠENÍ SECURE CENTRE: KOMPAKTNÍ BALÍČKY IP DOHLÍŽECÍCH SYSTÉMŮ PRO SNADNÝ DÁLKOVÝ MONITORING

D-Link představuje řešení Secure Centre

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

D-Link, dodavatel end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, zavádí nový vícekanálový IP dohlížecí systém, který nabízí snadno použitelné a jednoduše instalovatelné kompletní zabezpečovací balíčky, které jsou určeny zejména pro malé a střední firmy.

Balíčky dohlížecích řešení, označované jako D-Link Secure Centre, jsou dodávány ve čtyřech různých variantách: SoHo, SMB, Profesional a Advanced. Tyto varianty poskytují škálu dohlížecích řešení, která splňují potřeby nejrůznějších organizací a prostředí, od těch nejzákladnějších až po nejnáročnější. Každý balíček obsahuje 2 IP kamery, 1 síťový videorekordér (NVR – Network Video Recorder) a ovládací software. Balíčky Secure Centre využívají pokročilé funkce a technologie pro kompresi digitálního videa, které se nacházejí v rozsáhlých špičkových dohlížecích systémech, a spojují je do kompaktního a snadno ovladatelného řešení.

Pomocí D-Link Secure Centre mohou uživatelé sledovat živý videopřenos na jakémkoli počítači, připojeném přímo do lokální sítě, nebo z libovolného místa na světě přes internet. Uživatelé mohou sledovat video současně z několika kamer, nainstalovaných na různých místech, a mohou nonstop nahrávat digitální záznam s využitím rozvrhu nahrávání nebo funkce detekce pohybu.

Mezi klíčové výhody balíčků Secure Centre patří snadná instalace a nastavení, bezproblémová integrace do existující infrastruktury, ovladatelnost
a dostupnost z libovolného místa, a funkce pro efektivní přehrávání
a monitorování.

S balíčky D-Link Secure Centre SoHo, SMB, Professional a Advanced je nyní možné snadno dohlížet na firmu a s využitím přibaleného softwaru pro ovládání kamery, který je dodáván spolu s NVR, mohou nyní uživatelé sledovat vše, co se děje v nejvzdálenější firemní provozovně, u vchodu, ve skladu, v nákladním prostoru a na dalších místech, přímo ve svojí kanceláři nebo na dálku z libovolného místa a v libovolné době.

Prohledávání nahraných záznamů nebylo nikdy tak efektivní a účinné, jako s funkcí pokročilého přehrávání na NVR od D-Link. Inteligentní vyhledávací funkce dokáže snadno detekovat významné události. Stačí vybrat cílovou oblast na videu a nastavit citlivost vyhledávání. Kritériem pro vyhledávání může být například detekce pohybu, chybějící nebo opuštěný předmět, ztráta ostrosti obrazu nebo zakrytí kamery. Navíc má program pro přehrávání na NVR přehledné a jednoduché webové rozhraní, které pomůže uživatelům snadněji přehrávat, prohledávat nebo exportovat vybrané videozáznamy.

*Pokročilé přehrávání na D-Link NVR s funkcí chytrého vyhledávání je v současné době k dispozici jen u řady DNS-726.

Dodatek
Sada Secure Centre
Řešení D-Link Secure Centre je dodáváno ve čtyřech různých variantách, aby nabídlo více možností pro pokrytí potřeb prostředí a požadavků vaší firmy.
Secure Centre SoHo
(DCS-2121 x2 + DNS-722-4 x1 + D-ViewCAM NVR ovládací software)
Secure Centre SMB
(DCS-3110 x2 + DNS-722-4 x1 + D-ViewCAM NVR ovládací software)
Secure Centre Professional
(DCS-3430 x2 + DNS-726-4 x1 + D-ViewCAM NVR ovládací software)
Secure Centre Advanced
(DCS -3415 x2 + DNS-726-4 x1 + D-ViewCAM NVR ovládací software)
DCS-2121 IP dohlížecí kamera
Ekonomické bezdrátové G řešení pro malou firmu, které teprve začíná vytvářet IP dohlížecí systém.
DCS-3110 IP dohlížecí kamera
PoE řešení nabízí 1,3megapixelový snímač s progresivním (neprokládaným) snímáním pro vysokou kvalitu obrazu. Poskytuje velmi výkonné řešení za mimořádně dostupnou cenu.
DCS-3430 IP dohlížecí kamera
Toto bezdrátové N řešení nabízí velkou flexibilitu díky několika rozhraním pro připojení externích senzorů a zařízení a také možnostem nočního vidění.
DCS-3415 IP dohlížecí kamera
Řešení nabízí vynikající obraz díky 18x optickému zoomu a CCD snímači s progresivním (neprokládaným) snímáním. Speciální integrovaný obvod (SoC) poskytuje prvotřídní video v reálném čase. Podporuje také napájení přes Ethernet (PoE), což umožňuje umístit kameru i tam, kde není k dispozici zásuvka elektrického rozvodu.
DNS-722-4 síťový videorekordér
Síťový videorekordér se 2 sloty pro SATA pevné disky a s podporou pro 4 kamerové kanály. Tento základní model přináší snadnou instalaci, vysoký stupeň zabezpečení, výkonnou správu událostí, sledování živého přenosu, přehrávání a mnoho funkcí pro nahrávání, včetně časového rozvrhu nahrávání. Tento model podporuje všechny kamery D-Link.
DNS-726-4 síťový videorekordér
Tento profesionální model obsahuje všechny funkce DNS-722-4 a navíc rozšířené funkce nahrávání, které umožňují nahrávat podle časového rozvrhu nebo při vzniku vybrané události, a pokročilé funkce přehrávání s inteligentním vyhledáváním. Tento model podporuje také kamery třetích stran.

D-ViewCam NVR software
Software přibalený k NVR obsahuje tři hlavní součásti: Multi-NVR Viewer, Playback Manager a Backup and File Manager. Multi-NVR Viewer podporuje souběžné zobrazování až 16 kanálů, jejichž obrazy lze snadno přetahovat myší a uspořádat podle potřeby do zobrazovacího okna. Playback Manager má přehledné a snadno ovladatelné webové rozhraní, které umožňuje přehrávat, prohledávat a exportovat videozáznamy. Backup and File Manager umožňuje flexibilní zálohování pro zjednodušení procesu zálohování videozáznamů z NVR na externí úložiště dat.
DNS-726-4 x1 + D-ViewCAM NVR management software
Pro více informací o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.

Tiskové zprávy

Diskuse