Imation Apollo UX portable - externí pevný disk

2. 11. 2009 20:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Imation rozšiřuje nabídku externích pevných disků Apollo

Imation Apollo UX portable - externí pevný disk

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Imation Europe uvedla na trh nový externí disk a rozšířila tak svou nabídku o další model z nabídky externích pevných disků Apollo.

Přenosný pevný 2,5" disk Imation Apollo UX portable nabízí vysokokapacitní mobilní uložení dat, fotografií, hudby a videa v lehkém a stylovém zařízení kapesní velikosti. Přenosný pevný disk Apollo s černým povrchem se dodává v kapacitách 250, 320 a 500 GB. Při přenosu dat svítí modrý indikátor.

Design disku byl navržen tak, aby se vešel do dlaně nebo snadno vklouzl do kapsy a nabízí tak kombinaci elegantního stylingu a kompaktní velikosti.
Výrobce standardně dodává disk se softwarem Total Media Backup™, jehož instalace i použití jsou velmi snadné a který je přednastaven na zálohování dat, fotografií, hudby nebo videa. S tímto softwarem, vhodným jak pro osobní počítače, tak i pro počítače Mac, si můžete pouhým kliknutím tlačítkem myši zvolit, zda použijete funkci zálohování, plánování, synchronizace nebo obnovy.
„Navrhli jsme nový disk tak, aby vyhovoval potřebám uživatelů, kteří pracují s velkým objemem dat a potřebují vyšší rychlost i spolehlivost a zároveň byl kompatibilní jak s osobními počítači tak počítači Mac,“ řekl Karel Borek, Imation Area Sales Manager pro ČR a SR.
Disk Imation Apollo UX je plně napájen přes rozhraní USB 2.0. Nevyžaduje tedy žádný jiný externí zdroj energie.

Cena a dostupnost

V Evropě je disk Imation Apollo UX portable dostupný již nyní. Doporučené maloobchodní ceny včetně DPH v závislosti na kapacitě jsou:

1.532,- Kč pro HDD 2,5" 250GB Imation Apollo UX Portable vč. SNC a DPH
1.711,- Kč pro HDD 2,5" 320GB Imation Apollo UX Portable vč. SNC a DPH
2.338,- Kč pro HDD 2,5" 500GB Imation Apollo UX Portable vč. SNC a DPH

Disky Apollo se dodávají prostřednictvím autorizovaných distributorů firmy Imation, velkoobchodů, maloobchodů a elektronických obchodů na celém světě.

Další informace o úplné řadě produktů Apollo firmy Imation jsou k dispozici na webových stránkách www.imation.com/apollo.

Tiskové zprávy

Diskuse