Lexmark uvádí na trh další novinku

2. 11. 2009 20:11    Rubrika: Tiskové zprávy

v odvětví: laserovou tiskárnu s dotykovou obrazovkou připravenou pro integraci do komplexního řešení

Lexmark uvádí na trh další novinku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Lexmark International, Inc. dnes představila první jednoúčelovou monochromatickou laserovou tiskárnu formátu A4 s dotykovou obrazovkou, která nabízí podnikům možnost snadného vytvoření výkonného řešení a zvýšení efektivity provozu. Nová monochromatická laserová tiskárna Lexmark T656dne umožní zákazníkům rozšířit využitelnost tohoto zařízení podle jejich specifických potřeb využitím úspěšného systému Embedded Solutions Framework (eSF).

Ocenění Outstanding Achievement Award
Společnost Buyers Laboratory Inc. nedávno udělila Lexmarku ocenění Outstanding Achievement Award za nové užitečné funkce, které jsou díky využití platformy eSF dodávány jako standard. V rámci přizpůsobených nebo specifických řešení tak lze optimalizovat procesy založené na tištěných dokumentech za účelem zvyšování produktivity a snižování objemů tisku.

„S našimi robustními a špičkovými řešeními v kombinaci s naší novou spolehlivou a výkonnou monochromatickou laserovou tiskárnou T656 budou velké pracovní skupiny dosahovat vyšší efektivity a produktivity každý den,“ uvedl Marty Canning, viceprezident společnosti Lexmark a prezident divize Printing Solutions and Services. „Dále jsme naši nabídku rozšířili o nové laserové monochromatické i barevné multifunkční tiskárny, takže naši zákazníci mají nyní větší výběr, ať už hledají vhodné zařízení pro malé nebo velké pracovní skupiny.“

Lexmark T656dne
Monochromatická laserová tiskárna Lexmark T656dne nabízí velkým pracovním skupinám funkce na úrovni řešení, díky nimž mohou využívat přednastavených a upravitelných aplikací jediným stiskem ikony na obrazovce. Ihned po uvedení tiskárny Lexmark T656dne do chodu budou mít uživatelé k dispozici několik jedinečných aplikací prostřednictvím dotykové 7palcové obrazovky:

• Forms and Favorites (Formuláře a Oblíbené) – eliminuje potřebu předtištěných formulářů a snižuje tak plýtvání papírem.
• Eco-Settings (Ekonomické nastavení) – snižuje spotřebu energie i spotřebu papíru a toneru.
• Showroom – obsahuje přehlídku možností dotykové obrazovky jako jedinečného komunikačního média.
• Change Background (Změna pozadí) – umožňuje nastavit logo společnosti nebo upravit obrázek na pozadí.
• Change Language (Změna jazyka) – může být aktivována při konfiguraci tiskárny a umožňuje snadno měnit komunikační jazyk rozhraní.
Tiskárna Lexmark T656dne tiskne rychlostí 53 str./min a je dodávána včetně integrované duplexní jednotky šetřící papír a interního pevného disku s vysokou kapacitou, který lze využít pro různé softwarové aplikace.

Podívejte se na stránku „LexmarkNews“ na portálu YouTube, kde najdete video prezentaci tiskárny Lexmark T656dne a jejích pokročilých funkcí.

Běžná koncová cena Lexmark T656dne je 43.832,- Kč bez DPH

Lexmark X546dtn, C546dtn a E462dtn
Úspěšné portfolio laserových produktů Lexmark dnes rozšířily i tři další laserové tiskárny, určené především zákazníkům s vyššími objemy tisku:

Barevná multifunkční laserová tiskárna Lexmark X546dtn a barevná laserová tiskárna Lexmark C546dtn
Tiskárny Lexmark X546dtn a Lexmark C546dtn jsou navrženy pro malé a střední pracovní skupiny nebo větší kanceláře, které potřebují cenově dostupné zařízení vybavené funkcemi pro dosahování maximální produktivity a profesionální barevný tisk. Oba modely jsou standardně vybaveny zásobníkem Lexmark Duo Drawer s maximální kapacitou 900 listů, což je nejvíc ve třídě barevných laserových multifunkčních tiskáren do 1 000 EUR. Zákazníci, kteří potřebují ještě větší vstupní kapacitu (nebo možnost pracovat s více typy médií), mohou využít volitelného rozšíření o zásobník s kapacitou 550 listů, a dosáhnout tak celkové maximální kapacity 1 450 listů. Tiskárny Lexmark X546dtn a Lexmark C546dtn jsou dodávány s objemnější tonerovou kazetou než konkurenční modely, a sice s výtěžností až 4 000 stran1 pro každou z barev a až 8 000 stran2 v případě velkokapacitní černé kazety. Tiskárna tak vyžaduje méně zásahů uživatele a nabízí nižší náklady na stránku i nižší celkové náklady na vlastnictví.

Monochromatická laserová tiskárna Lexmark E462dtn
Ideální pro malé a střední pracovní skupiny, kterým nabízí nižší náklady na tisk a nižší dopad na životní prostředí. Zákazníci požadující co nejnižší náklady na tisk mohou využít náhradní tonerovou kazetu s výtěžností 18 000 stran2, kterou lze bezplatně recyklovat stejně jako ostatní tonerové kazety Lexmark. K tiskárně je standardně dodáván přídavný vstupní zásobník s kapacitou 250 listů.

Běžná koncová cena Lexmark X546dtn je 22.015,- Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark C546dtn je 17.207,- Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark E462dtn je 16.230,- Kč bez DPH

Tiskárny Lexmark řady W850 a X860
Společnost Lexmark dále oznámila uvedení osmi nových výkonných tiskáren a multifunkčních tiskáren formátu A3, které jsou určeny především velkým pracovním skupinám.

Tiskové zprávy

Diskuse