Gopas - E-learningový kurz zdarma

12. 2. 2009 08:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Spolu se spuštěním nového e-learningového portálu, připravila Počítačová škola Gopas i soutěž o zajímavé ceny. „Každý zájemce si po registraci na stránkách soutez.skola.cz může vyzkoušet vybrané kapitoly e-learningových kurzů zcela zdarma,“ říká Luboš Žáček z Gopasu. „Po absolvování tohoto bezplatného kurzu se soutěžící mohou pokusit o co nejlepší zvládnutí testu a vyhrát tak například víkendový pobyt pro dva v hotelu Omnia,“ vysvětluje Žáček.

Gopas - E-learningový kurz zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Počítačová škola Gopas spustila soutěž pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet nové e-learningové kurzy, které začala nabízet. Na internetových stránkách http://soutez.skola.cz se můžete zaregistrovat, vyzkoušet si tzv. bleskový e-learningový kurz a následně ověřit své znalosti v testu. Výsledky testu jsou zařazeny do soutěže a pro deset soutěžících jsou připraveny hodnotné ceny. Soutěž probíhá od 1. února do 31. března 2009.

Počítačová škola Gopas nabízí kurzy MS Office, které jsou připraveny pro výuku všech aplikací, a to od začátečníků až po pokročilé. „Každý kurz obsahuje 11 – 16 lekcí, celkem se tedy jedná o 280 lekcí, přičemž každá lekce vyžaduje 20 až 30 minut studia,“ říká Luboš Žáček z Gopasu. I když si mnoho lidí myslí, že e-learningové kurzy jsou až moc neosobní, u nových kurzů Gopasu to tak úplně neplatí. Multimediální forma, kdy studenta provází celým kurzem virtuální lektor využívající komunikačního okna ve spodní části monitoru a červeného ukazovátka, je velmi živá. Výklad látky neprobíhá pouze textovou, ale především hlasovou formou.

Příklady výher:
1. Víkendový pobyt pro dva v hotelu Omnia Janské lázně
2. Víkendové zapůjčení vozidla Mazda od autopůjčovny RentPoint
3. Mini notebook Amilo

Tiskové zprávy

Diskuse