Imation Atom Blue Flash Drive

12. 2. 2009 21:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Extra malý, odolný, s vynikajícím zabezpečením dat, to je Imation Atom Blue Flash Drive

Imation Atom Blue Flash Drive

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Imation rozšiřuje svou nabídku extrémně malých a lehkých USB flash disků s moderním designem. Přichází s USB flash diskem velikosti kancelářské spony, který nabízí kapacity pamětí ve velikostech 2GB, 4GB a 8GB.

Nejmenší USB flash drive od Imation, Atom Blue, má povrch chráněný vysoce kvalitním hliníkem, je odolný proti elektrickým výbojům, vodě a otřesům. Tato tenká „flashka“ nabízí vysoký stupeň zabezpečení proti nenechavcům díky možnosti chránit obsah heslem a uživatelé také jistě ocení praktický software na rozdělení disku, tzv. partitions.

„Tento flash disk je kompatibilní s operačními systémy Windows, samozřejmostí jsou i Mac a Linux. Imation Atom Blue je určen především pro uchovávání dat, ale jeho uživateli také pomůže zrychlit výkon systému na počítačích s Windows Vista pomocí technologie ReadyBoost,“ řekla Alet Jentink, vedoucí produktového úseku spotřebitelských paměťových médií pro oblast EMEA.

Cena a dostupnost

Imation Atom Blue Flash Drive je možné zakoupit ve specializovaných obchodech, internetových obchodech a v síti velkoobchodů.

Imation Atom Blue 2GB – 239,- Kč
Imation Atom Blue 4GB – 329,- Kč
Imation Atom Blue 8GB – 539,- Kč

Další informace o úplné řadě produktů Atom firmy Imation jsou k dispozici na webových stránkách www.imation.eu.

Tiskové zprávy

Diskuse