Handsfree sada Sony Ericsson AB900 pro auto

12. 2. 2009 09:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Automobilová handsfree sada Sony Ericsson AB900: spojení hudby a bezpečného telefonování

Handsfree sada Sony Ericsson AB900 pro auto

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Sony Ericsson dnes představil další z řady příslušenství pro automobily – praktickou handsfree sadu AB900 využívající technologie Bluetooth™. Přístroj s vynikající kvalitou zvuku při poslechu hudby i přijímání hovorů je stylovým doplňkem pro bezpečné telefonování při řízení. AB900 je lehce přenosný a není nutné ho instalovat – stačí pouhé připnutí na sluneční clonu do auta. Snadná ovladatelnost umožňuje uživatelům bezrizikové využití telefonu v autě.

Nová handsfree sada AB900 je vhodná do auta, do kanceláře i do domácnosti. Odepnutím ze sluneční clony automobilu je možno vzít si přístroj ihned s sebou a dále ho využít například při konferenčním hovoru v kanceláři. Handsfree se s telefonem spojuje automaticky a je kompatibilní se všemi telefony Sony Ericsson i ostatními značkami, jež podporují funkci Bluetooth.

Redukcí šumu a ozvěn zajišťuje handsfree vysokou kvalitu zvuku, jak během hovorů, tak při poslechu hudby. Tu je možno streamovat přímo z telefonu a poslouchat přes reproduktory automobilu – handsfree se přes FM vlny spojí s rádiem, navíc díky funkci RDS není potřeba hledat volnou frekvenci. Uživatel tak může poslouchat hudbu dle nálady, navíc ve výborné kvalitě. Přijímá-li se příchozí hovor, přehrávání se automaticky přeruší.

Bezpečné využívání telefonu umožňuje i snadné ovládání. Pomocí tlačítek lze přehledně nastavit pět nejčastěji volaných čísel i přehrání hlasové schránky. Součástí handsfree je i displej, který zobrazuje příchozí volání. Pohodlné využívání AB900 zajišťuje i doba hovoru až 25 hodin na jedno nabití baterie, pohotovostní doba přístroje zahrnuje až 40 dní a v případě streamování hudby handsfree vydrží až 18 hodin přehrávání.

Automobilové Bluetooth™ handsfree Sony Ericsson AB900 bude uvedeno na český trh v průběhu května tohoto roku.

Sony Ericsson AB900 – charakteristika:
Technická specifikace: Rozměry: 120 x 69 x 16 mm
Hmotnost: 117 g
Redukce šumu
Redukce ozvěny
Bluetooth™ verze/profily A2DP/2.0+EDR
Dosah Bluetooth™: 10 m
Materiál: barvený plast
Barva: černá/stříbrná
Doba hovoru: až 26 hodin (při streamování hudby: až 18 hodin)
Pohotovostní doba: až 1000 hodin
Počet tlačítek: 6
Baterie: BST-38
Kompatibilita s telefony Sony Ericsson i jiných značek vybavených Bluetooth

Tiskové zprávy

Diskuse