Distributoři společnosti D-Link zažili mushing

14. 2. 2009 08:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Distributoři společnosti D-Link zažili mushing

Distributoři společnosti D-Link zažili mushing

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tradiční setkání s distributory D-Link oživila jízda se psím spřežením

D-Link, výrobce end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, uspořádal začátkem února tradiční setkání s distributory. Kromě představovaných novinek si pro návštěvníky akce společnost D-Link připravila opravdovou lahůdku – jízdu v nefalšovaném psím spřežení táhnoucím speciální saně s profesionálním musherem.

Akci, která se letos konala v termínu 4. – 6. února na horské chatě Hříběcí bouda v Krkonoších, zahájil hodnocením uplynulého období Aleš Pícl, ředitel společnosti D-Link Česká republika. Následovalo představení nových produktů, které se již brzy objeví na prodejních pultech. Zimního distributorského dne se zúčastnili zástupci společností 100Mega Distribution, ABC Data, Asbis SK, eD\xB4system Czech, EastNet, Tech Data Distribution a SWS. Zajímavé setkání si nenechali ujít ani Area Manager pro EE Roman Napierala a Marketing Manager pro EE Mariusz Piasecny.

Program zimního setkání s distributory společnost D-Link oživila vyjížďkou krkonošskou krajinou, při které profesionální musher řídil psí spřežení se 12 psy. Zájemci si tak mohli vyzkoušet, jaké to je usednout do saní a nechat se unášet v horách psí smečkou.

Tiskové zprávy

Diskuse