Fujitsu Siemens Computers SSD now!

14. 2. 2009 08:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Řešení SSD now! od Fujitsu Siemens Computers společnostem umožňuje snadný přechod k technologiím využívajícím paměti typu flash a jejich nasazení v prostředí profesionálních úložišť. Uživatelé nyní mohou využívat výhod nejnovější a vysoce spolehlivé technologie SSD disků (Solid State Drive) v úložných systémech FibreCAT CX4 – a za lákavou cenu. Navíc je součástí tohoto balíčku několik bílých knih (white papers) řešících řadu aplikačních scénářů. Této nabídky lze využít s okamžitou platností a za cenu od 4 400 eur je dostupná přímo prostřednictvím Fujitsu Siemens Computers nebo všech autorizovaných prodejců. K dispozici jsou rovněž služby zahrnující profesionální konzultace, implementaci a správu.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



„Jsme přesvědčeni, že SSD disky dnes představují rozumné rozšíření nabídky úložišť pro prostředí profesionálních úložných systémů,“ řekl dr. Helmut Beck, viceprezident divize Storage společnosti Fujitsu Siemens Computers. „Pomocí řešení SSD now! chceme našim zákazníkům usnadnit využití této technologie, proto je při přechodu na toto nové médium podporujeme propracovanými produkty a našimi profesionálními službami.“

Díky vysoké datové propustnosti jsou SSD úložiště skvělou volbou, především pro klíčové podnikové aplikace s vysokými požadavky na výkon, jako jsou databáze nebo zpracovávání transakčních dat. Další výhodou je, že SSD disky mají nižší spotřebu elektrické energie, protože fungují bez mechanických součástí. Tato zařízení také zabírají menší plochu. Při srovnání ceny za I/O operaci jsou SSD disky výrazně levnější než pevné disky.

Podrobnější informace najdete na adrese: http://www.fujitsu-siemens.com/ssd.

Tiskové zprávy

Diskuse