ASUS VENTO TA-U Series - nová počítačová skříň

18. 2. 2009 14:08    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS VENTO TA-U Series: Dokonalá ručně zpracovaná konstrukce je zárukou extrémní ochrany a odolnosti

ASUS VENTO TA-U Series - nová počítačová skříň

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová počítačová skříň spojuje robustní konstrukci a vynikající chladicí schopnosti zajišťující vyšší spolehlivost systému

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje novou počítačovou skříň ASUS VENTO TA-U Series. Ta je určena uživatelům, kteří potřebují skříň, jež bude dokonale funkční a navíc bude působit moderním a estetickým dojmem. VENTO TA-U Series má špičkové, ručně obráběné hliníkové tělo, které je doplněno vynikající ventilací zajišťující jak vysoký výkon, tak stabilitu systému. Tato skříň navíc nabízí uživatelům bezproblémovou instalaci a optimální škálovatelnost – díky čemuž je tou nejlepší volbou pro hráče, stejně jako velmi náročné uživatele.

Dokonalé řemeslné zpracování
Počítačové skříně VENTO TA-U Series jsou vyrobeny pomocí jedinečné techniky svařování rámu, která poskytuje mechanicky velmi odolné a zároveň neuvěřitelně lehké zpevnění celého rámu. Robustní konstrukce zahrnuje hliníkové tělo s broušeným hliníkovým povrchem na čelní straně a horním panelu, zatímco přihrádky pro optické mechaniky jsou překrásně orámovány s využitím techniky diamantového řezu. Čelní panel se může pochlubit také anodou upravenými zakulacenými hranami a nenápadným logem s nápisem VENTO, které působí luxusním a vysoce kvalitním dojmem. Na boční panel je možné upevnit také dva transparentní LED ventilátory o průměru 12 cm vyzařující během činnosti chladné modré světlo – které ještě více zvýrazňuje celkový pěkný vzhled a velmi příjemný dojem.

Maximální tepelná účinnost je zárukou stálého provozu
Počítačová skříň VENTO TA-U Series nabízí podporu až pro čtyři 12cm LED ventilátory: čelní ventilátor pro přívod vzduchu do skříně, zadní ventilátor pro odvod vzduchu a dva postranní ventilátory, které zajišťují přísun čerstvého studeného vzduchu zasluhujícího se o výjimečné chlazení (VENTO TA-U2 cooling fin edition podporuje instalaci dalších tří LED ventilátorů na horní část skříně). Teplo generované uvnitř skříně je okamžitě odvedeno zadním ventilátorem, přičemž postranními ventilačními otvory je přiváděno ještě více chladného vzduchu cirkulujícího ve skříni – tím dochází k výraznému snížení teploty CPU a grafické karty. ASUS VENTO TA-U Series je dokonce vybavena předvrtanými dírami pro trubice s kapalinovým chlazením, které uživatelům umožní v budoucnu nainstalovat systém kapalinového chlazení. Takto maximalizovaná tepelná účinnost umožňuje dlouhou a nepřerušovanou práci s těmi nejvýkonnějšími platformami a zvyšuje celkový výkon a stabilitu systému.

Konstrukce změřená na uživatele nabízí snadnou a bezproblémovou instalaci
Díky několika pohodlným konstrukčním úpravám je počítačová skříň VENTO TA-U Series uživatelsky přívětivá a je velmi snadné ji složit. Mezi tyto úpravy patří například zastřižené a ohnuté kovové hrany, které chrání prsty před poškrábáním a pořezáním. Bezšroubová konstrukce od společnosti ASUS umožňuje snadnou a rychlou instalaci optických mechanik, pevných disků a PCI karet bez použití šroubů či zvláštních nástrojů. Větší prostor uvnitř skříně bez problémů pojme buď jednu grafickou kartu s rozměrem až 315 mm, nebo grafické karty SLI / Crossfire o rozměru až 300 mm. Jedna ze čtyř 5,25" přihrádek může být dokonce pomocí dodané konzoly předělána na 3,5", což poskytne uživatelům větší flexibilitu při kompletaci jejich počítače. Kromě uvedeného jsou tyto skříně vybaveny gumovými tlumítky nárazu na postranním krytu a gumovými nožkami, které pomáhají eliminovat vibrace jinak způsobující zbytečný hluk. Uživatelé si tak budou moci vychutnat tiché a příjemné pracovní prostředí.

Tiskové zprávy

Diskuse