O2 rozšiřuje nabídku TV archívu

18. 2. 2009 13:19    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 rozšiřuje nabídku TV archívu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Digitální televize O2TV dále rozšiřuje svoje možnosti. V TV archivu této služby naleznou nyní všichni zákazníci také pořady stanic TV Barrandov, Z1 a nejnověji také zpravodajství České televize. Zákazníci budou mít možnost sledovat vybraný obsah nových stanic spolu se stávající nabídkou archivu, který doposud zahrnoval všechny programy České televize, TV Nova a Prima TV.

V TV archivu mohou zákazníci nalézt již odvysílané pořady televizních stanic. Většinou se jedná o původní tvorbu, například seriály, zpravodajství či publicistické pořady. Například nově nabízená Barrandov TV divákům zpřístupní Hlavní zprávy, předpověď počasí Jak bude, seriál Profesionálové nebo zábavný pořad Koko TV. Zpravodajský kanál Z1 potom nabídne Zprávy v 7, Zprávy v 10, Zprávy - Ekonomika a přehled hlavních témat tištěných médií s názvem Z titulní strany.

Služba TV archiv je dostupná všem zákazníkům O2TV. Cena za její provoz je 1 Kč měsíčně a zájemci ji mohou začít využívat po aktivaci pomocí bezplatné zákaznické linky 800 02 02 02. V současné době jsou mezi uživateli služby nejpopulárnější původní české seriály nebo publicistické pořady, jako například Na vlastní oči.

Tiskové zprávy

Diskuse