Vodafone - David Duroň ředitelem portálů

18. 2. 2009 14:12    Rubrika: Tiskové zprávy

David Duroň bude ředitelem portálů skupiny Vodafone

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

David Duroň, odcházející marketingový ředitel pro nefiremní zákazníky Vodafone Česká republika, od března nastoupí na nově vytvořenou pozici ředitele portálů v oddělení internetových služeb skupiny Vodafone v Londýně. Na nové pozici bude Duroň zodpovědný za strategii a vývoj služeb pro mobilní portály Vodafone live! a obsahové portály Vodafonu. V českém Vodafonu Duroň mimo jiné uvedl se svým teamem na trh přelomovou nabídku internetu v mobilu, stál za rozjezdem oddělení mobilní reklamy a podílel se také na revoluční Vodafone nabité kartě, která jako jediná předplacená karta na trhu nabízí stejné ceny za volání a SMS jako na tarifech.

„David ve Vodafonu CZ zanechal výraznou stopu. Díky němu a jeho týmu používá nyní více než půl milionu našich zákazníků internet v mobilu. Davidův posun do centrály skupiny Vodafone je další důkaz, že české talenty skvěle obstojí na mezinárodní scéně. Přeji mu hodně štěstí a těším se na další spolupráci s ním v jeho nové pozici,“ říká Muriel Anton, generální ředitelka Vodafone Česká republika.

Před nástupem do Vodafonu Česká republika v roce 2007 byl Duroň generálním ředitelem internetového portálu Atlas.cz. Většinu své pracovní kariéry spojil s telekomunikacemi. Působil v top manažerských pozicích ve společnostech GTS Novera a Telefónica O2 (dříve Český Telecom).

Během působení Davida Duroně v Atlasu.cz prošla společnost významnými změnami zejména v oblasti služeb, strategie a výnosů. Za zmínku stojí nové mapy, e-mail, obsahové a katalogové služby či exkluzivní spolupráce s ICQ, díky které se za období jeho působení zdvojnásobil počet uživatelů služby.

Tiskové zprávy

Diskuse