Intel se na CeBITu 2009 rozdvojí

19. 2. 2009 19:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Intel se na CeBITu 2009 rozdvojí

Společnost Intel se na letošním CeBITu zaměří na firmy a herní fanoušky. Expozice v pavilonu 33 představí řadu procesorů a technologií pro firemní klientelu včetně 45nm řady v čele s procesorem Intel® Core™ i7. Hala 22 pak bude patřit fanouškům počítačových her a finále progamingové soutěže Intel Extreme Masters.

Společnost Intel přiveze na letošní veletrh CeBIT (Hannover, 3. až 8. března 2009) ukázky technologií z různých oblastí běžného života. Její expozice ve dvou samostatných výstavních plochách naplní význam firemního motta „Making IT Happen“.

Expozice v pavilonu P33, prezentující 45nm produktovou řadu, bude zaměřena primárně na firemní klientelu. Očekávaným středem zájmu by se měl stát nový nejrychlejší procesor na světě** – Intel® Core™ i7. Návštěvníci se však budou moci seznámit i s mnoha dalšími produkty a řešeními, založenými na současných špičkových mikroprocesorových technologiích. Půjde zejména o mobilní zařízení, jako jsou notebooky, netbooky a mobilní internetová zařízení (MID), nebo stolní počítače a nejnovější generaci serverů. Druhou výstavní plochu v hale 22 promění Intel v centrum herních fanoušků. Přímo v rámci veletrhu tu proběhne finále progamingové soutěže Intel® Extreme Masters.

Významným okamžikem pro společnost Intel je letos i slavnostní otevření veletrhu CeBIT 2009. Veletrh zahájí Craig R. Barrett – předseda správní rady společnosti Intel – společně s německou kancléřkou Angelou Merkelovou a guvernérem Kalifornie Arnoldem Schwarzeneggerem.