UTM SonicWALL TZ 210 Series

23. 2. 2009 19:36    Rubrika: Tiskové zprávy

SonicWALL podstatně zvyšuje výkon a spolehlivost řešení jednotné správy hrozeb

UTM SonicWALL TZ 210 Series

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

SonicWALL uvádí TZ 210 Series – nejrychlejší, nejbezpečnější řešení UTM pro malé firmy

Společnost SonicWALL, Inc. (NASDAQ: SNWL), přední dodavatel infrastruktury pro zabezpečení sítí, rozšířila své oceňované portfolio řešení jednotné správy hrozeb o novou řadu pro malé firmy SonicWALL TZ 210 Series. TZ 210 integruje vysoce výkonný firewall na principu hloubkového prověřování paketů, gigabitový ethernet a automatické technologie přepnutí na záložní systém v případě poruchy, což z něj dělá nejkomplexnější platformu zabezpečení sítě pro malé firmy za cenu pod 1000 dolarů. Druhým členem série je TZ 210 Wireless-N, první řešení jednotné správy hrozeb s integrovaným rozhraním ultrarychlé bezdrátové sítě 802.11n.

„TZ 210 nabízí výkon, který nemá mezi řešeními jednotné správy hrozeb pod tisíc dolarů obdoby,“ řekl Patrick Sweeney, viceprezident marketingu produktů ve společnosti SonicWALL. „Špičkový výkon a spolehlivá ochrana zabezpečení sítě, jež TZ 210 poskytuje, jsou důkazem našeho odhodlání neustále inovovat. V ekonomicky náročné době potřebují malé firmy přístup k bezpečnostním zařízením na skutečné podnikové úrovni, ovšem za cenu, kterou si mohou dovolit. Nemohou se spoléhat na levné, avšak kvalitativně podřadné spotřební výrobky, jež vytvářejí falešný pocit bezpečí. Potřebují řešení, které jim dá vše, co má jejich konkurence, a ještě něco navíc.“

Poskytovatelé internetových služeb nyní nabízejí malým firmám za dostupné ceny širokopásmové rychlosti srovnatelné s těmi, jaké používají velké podniky. Současná bezpečnostní zařízení však nedovolují malým firmám tyto možnosti naplno využít. S řešením SonicWALL tento problém mizí. Vzrůstající úroveň útoků – virů, červů, napadení, nebezpečného obsahu a dalších hrozeb – vyžaduje použití široké řady služeb zabezpečení sítě. Tyto služby však dosud zpravidla vyžadovaly, aby si firma vybrala mezi zabezpečením nebo výkonem. To je minulost. TZ 210 svou mimořádně výkonnou architekturou hloubkového prověřování paketů odstraňuje nutnost přistoupit na kompromis v jakémkoli z těchto hledisek.

Srdcem zařízení SonicWALL TZ 210 je bezpečnostní modul Unified Threat Management s propustností 50 Mb/s a funkcí automatického přepnutí na záložní systém v případě poruchy. SonicWALL TZ 210 Series obsahuje WAN a LAN porty gigabitového ethernetu a volitelně rovněž nejrychlejší bezdrátové rozhraní 802.11n. Tato komplexní funkčnost poskytuje malým firmám a vzdáleným nebo pobočkovým kancelářím nesrovnatelnou UTM ochranu před průběžně se vyvíjejícími hrozbami v drátových i bezdrátových sítích.

„Neustále hledám výkonná řešení zabezpečení sítě, pro jejichž instalaci a údržbu nejsou vyžadovány masivní kapitálové nebo časové investice,“ řekl Michael Campbell, správce IT ve společnosti EthosPartners HMG. „Zařízení SonicWALL TZ 210 Series na nás udělalo obrovský dojem jak bohatou funkční výbavou, tak nekompromisním výkonem. Když zohledníte jeho cenu, je evidentní, že se společnosti SonicWALL skutečně podařilo vytvořit nový standard v oblasti zabezpečení sítí pro malé a střední firmy.“

TZ 210 Series ve standardní výbavě podporuje neomezený počet síťových uzlů a nabízí funkčně bohatý firmware SonicWALL SonicOS Enhanced. Správci sítí rovněž ocení systém správy SonicWALL Global Management System (GMS), který poskytuje komplexní řídící a reportovací nástroje pro zjednodušenou konfiguraci, vynucování a správu z centrálního umístění.

Další informace naleznete na adrese: http://www.sonicwall.com/emea/TZ_Series.html

Tiskové zprávy

Diskuse