Goldmax Laptops - distribuce produktů značky Eurocom

25. 2. 2009 19:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Goldmax Laptops oznamuje zahájení distribuce produktů značky Eurocom pro Českou Republiku.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Goldmax Laptops s.r.o. od 1. března začne distribuovat portfolio high-endových notebooků a LCD PC systémů společnosti Eurocom, světového lídra ve vývoji technologie Desktop Replacement.

Samotnou technologii Desktop replacement, nebo-li náhradu za klasické stolní počítače, firma nabízí v podobě nejvýkonějších notebooků na světě a LCD PC systémů.

“Pro uspokojení individuálních požadavků každého uživatele nabízíme plně konfigurovatelné systémy dle potřeb a přání zákazníků. Jedině tak lze produkt přizpůsobit potřebám velkého výrobního závodu, menšího podnikatele či domácího využití. ” říká Mark Bialic, prezident Eurocom Corporation.

Jako jedni z mála svým zákazníkům poskytneme unikátní možnosti budoucího upgrade jednotlivých komponent. Díky upgrade dvoujádrového procesoru na čtyřjádrový, dokoupení druhé či nové grafické karty nebo dalšího pevného disku zajistíme našim produktům požadovaný krok s časem a stále se měnícími potřebami klientů.

Cílem společnosti je vyplnit český trh s nejvýkonějšími notebooky určenými jak do profesionálního, tak do herního segmentu. Produkty určené pro profesionální využití jako výkonné mobilní pracovní stanice firma nabízí s profesionálními grafickými kartami Nvidia Quadro FX 3700M, Full HD displejem a SSD disky v zapojení RAID 0/1/5. V této konfiguraci nabízíme například Goldmax Phantom, což je nejvýkonější notebook na světě osazený desktopovým procesorem Intel Core 2 Quad Q9650 3.00GHz, grafickými kartami Nvidia GeForce 9800M GTX ve SLI zapojení a třemi pevnými disky s maximální kapacitou až 1,5TB.

Výkonné herní notebooky jsou pak osazeny špičkovými grafickými kartami Nvidia GeForce řady 9800M. Zde exceluje Goldmax Storm, nejvýkonější 15” notebook na světě s procesorem Intel Core 2 Duo Extreme X9100 na taktu 3.06GHz, Full HD displejem, 8GB DDR3 operační pamětí a grafickou kartou 9800M GT.

Mimo klasické notebooky Goldmax přináší Multimediální LCD PC systémy zvané All-In-One PC Touch. Tyto LCD panely se zabudovaným počítačovým systémem v jednom jsou pak malým krůčkem do nové éry smýšlení o podstatě stolních počítačů jako je známe dnes. Inovativní ovládání pomocí dotykového displeje je nejen efektní, ale přináší řadu nových možností. Tento trh se v ČR teprve vyvíjí a společnost Eurocom jako lídr vývoje technologie Desktop replacement do něj přínáší řadu zajímavostí, jako např. 1TB úložného prostoru, Blu-ray mechanika či TV tuner.

Stávající nabídka se s postupem času bude rozšiřovat a inovovat. Již teď je ohlášen notebook s procesorem Intel Core i7 a mobilni verzí nVidia G280 1GB s GDDR5 pamětí. Technologie doposud dodávané pouze na americkém kontinentu budou nyní dostupné českým zákazníkům. (brzy i na Slovensku) Nadčasová technologie a špičkový výkon v kvalitním provedení, to je moto kterým se řídíme…

Tiskové zprávy

Diskuse