ASUS CeBIT 2009 - inovované produkty řady Eee

3. 3. 2009 19:49    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představuje na CeBITu 2009 inovované produkty řady Eee

ASUS  CeBIT 2009 -  inovované produkty řady Eee

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Letošní veletrh CeBIT ukazuje, jak může být digitální život zábavnější a jednodušší s kompletní sadou řešení Eee od společnosti ASUS. Pro každou oblast, od HD zábavy, video hovorů, her, až po sdílení velkých souborů a programování, je možné v nabídce ASUS nalézt řešení. Mezi zajímavé a inovované produkty vystavené na CeBITu 2009 patří Eee Box PC B206, Eee Stick, Eee Station PC-NAS, Eee Videophone a dotykové Eee Top PC ET1602 PC.

[Nejmenší stolní počítač na světě s HD]
Eee Box PC B206 – prostorově úsporné řešení domácí počítačové zábavy – umožňuje uživatelům vychutnat si hardwarově zrychlený obsah ve vysokém rozlišení prostřednictvím HDMI výstupu. Jedinečná konstrukce tohoto zařízení umožňuje jeho upevnění na LCD televizory a monitory, čímž šetří drahocenné místo. Kromě toho spotřebovává pouhých 15 W energie, přičemž pracuje téměř neslyšně – s hlučností jen 26 dB – a navíc se pyšní bezdrátovým připojením Wi-Fi 802.11n, které zajišťuje prohlížení internetu vysokou rychlostí.

[Inovativní bezdrátový herní ovladač]
Eee Stick, který přenáší pohyby ruky na pohyby na obrazovce, nabízí naprostou svobodu pohybu při hraní. Pomocí jeho tří režimů – pohyb, namíření a naklonění – je vhodný prakticky pro jakýkoli typ hry. Funkce Game Manager umožňuje uživatelům rychlý přístup ke hrám a rovněž i úpravu nastavení ovladače tak, aby vyhovoval osobnímu hernímu stylu každého uživatele. Díky tomu, že Eee Stick může posloužit také jako 3D myš, pomůže uživatelům vychutnat si nevšední zážitky.

[Řešení pro centralizované ukládání a sdílení souborů]
Důmyslně řešené síťové úložiště Eee Station PC-NAS s kapacitou 2 TB (NAS) je dokonalou platformou pro ukládání, zálohování a sdílení multimedií a dat. Je uzpůsobeno pro provoz 24 hodin denně 7 dní v týdnu a může se pochlubit nízkou spotřebou energie, UPS (Uninterrupted Power Supply) a téměř neslyšitelnou hlučností pouhých 28 dB. Dále je vybaveno praktickým 3,5” ovládacím panelem s dotykovou obrazovkou, mechanikou pro vypalování DVD začleněnou do předního slotu a může nabídnout schopnosti multi-serveru.

[První videotelefon na světě nevázaný na PC a s certifikací Skype Certified™]
Eee Videophone je specializovaný videotelefon určený pro neomezené volání přes internet, které je možné uskutečnit v pouhých třech krocích. Tento videotelefon vybavený Wi-Fi se může pochlubit velkým 7” displejem, zabudovanou webkamerou, reproduktorem a mikrofonem, díky kterým umožňuje uživatelům realizovat neomezené video hovory tváří v tvář se svými milovanými bez potřeby počítače. Jeho jednoduché uživatelské rozhraní s ikonami a intuitivní rozložení tlačítek výrazně zjednodušují internetové volání – to z tohoto telefonu činí dokonalé zařízení pro pořádání videokonferencí, které může být umístěno prakticky kamkoli.

[Počítač ovládaný dotykem]
Eee Top PC ET1602 je plnohodnotný počítač s dotykovým ovládáním, který přichází s kompletní soupravou aplikací uzpůsobených pro ovládání dotykem, které zlepšují produktivitu, zábavu i komunikaci a umožňují uživatelům snadno zvládnout prakticky cokoliv. Ačkoliv je uloženo v kompaktním LCD monitoru, nabízí Eee Top PC ET1602 celou řadu funkcí, jako je bezdrátové připojení Wi-Fi 802.11n pro rychlý a spolehlivý přístup na internet, vestavěné reproduktory s velmi kvalitní, křišťálově čistou reprodukcí zvuku či integrovaná webkamera s rozlišením 1,3 Mpx a mikrofon zajišťující pohodlné pořádání webových konferencí. Kromě uvedeného využívá toto zařízení technologii ASUS Tranquiller, jež se stará o to, aby systém zůstal neustále chladný, přičemž jeho hlučnost dosahuje pouhých 26 dB.

* Závisí na konfiguraci systému a způsobu použití.
Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny. Více informací naleznete na webových stránkách www.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse