HP je podle Reader Digest nejdůvěryhodnější značkou

3. 3. 2009 19:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Hewlett-Packard dnes oznámila, že byla vyhlášena "nejdůvěryhodnější značkou" v kategorii osobních počítačů v České republice a ve většině zemí oblasti EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika). Vyplývá to z výsledků ankety Reader\xB4s Digest Trusted Brand Survey 2009.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



K předání ocenění v České republice dojde na slavnostním galavečeru Reader\xB4s Digest "DOBRÁ ZNAČKA 2009" v pražském Malostranském paláci. Kromě ČR uspěla značka HP i v dalších 15 evropských zemích, kde se průzkum prováděl. Kromě tohoto titulu HP skórovalo i z hlediska kvality, hodnoty, image a pochopení potřeb zákazníků.

"Toto ocenění je odrazem investic do vytváření značky, které zákazníci důvěřují," řekla viceprezidentka pro marketing divize Personal System Group pro oblast EMEA, HP, Luciana Broggi. "Důvěra a podpora zákazníků je pro nás rozhodující a budeme pokračovat ve snaze nabízet produkty, které zdokonalují digitální životní styl našich uživatelů."

Cílem devátého ročníku ankety bylo zjistit, kterým značkám důvěřují Evropané nejvíce - a to v celé řadě kategorií spotřebitelských výrobků. Výzkum byl uskutečněn s více než 23 000 respondenty na podzim roku 2008 a je jedním z největších v Evropě a nejširší mezi spotřebitelskými průzkumy.

Pro více informací o Reader Digest Survey navštivte, prosím, webové stránky: www.rdtrustedbrands.com.

Tiskové zprávy

Diskuse