Kingston HyperX SO-DIMM pro zvýšení výkonu mobilních zařízení

3. 3. 2009 20:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology zrychluje netbooky díky vysoce výkonným paměťovým modulům HyperX

Kingston HyperX SO-DIMM pro zvýšení výkonu mobilních zařízení

Paměti HyperX SO-DIMM jsou ideální pro zvýšení výkonu mobilních zařízení

Společnost Kingston Technology Company, Inc., největší nezávislý výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení vysoce výkonných pamětí Kingston 2GB HyperX® SO-DIMM speciálně určených pro uživatele, kteří chtějí zvýšit výkonnost svých netbooků využívajících procesor Intel® Atom™. Nové paměťové moduly Kingston HyperX SO-DIMM jsou k dispozici již nyní a jsou navrženy tak, aby výkon systému zvýšily díky využití kratších časů latence.
„Netbooky, čili zjednodušené notebooky, jsou vytvořeny s cílem nabídnout cenově dostupný počítač, který bude menší a méně náročný na spotřebu energie, a jejich obliba stále roste díky jejich příznivým cenám a zaměření na praktičnost. Nicméně základní řady těchto malých zařízení se zpravidla dodávají s malou kapacitou operační paměti,“ řekl Marcin Gaczor ze společnosti Kingston Technology. „Paměti Kingston 2GB HyperX® SO-DIMM zákazníkům nabízejí snadný způsob, jak optimalizovat výkonnost a spolehlivost aplikací, které na svých netboocích používají.“
Netbook při upgradu automaticky rozpozná přednastavené nízké hodnoty latence paměťových modulů HyperX a příslušně zvýší výkonnost a rychlost celého systému. „Paměti s vysokým výkonem jsou přesně to pravé, co potřebují uživatelé netbooků, kteří chtějí zvýšit výkon svého systému výměnou standardních pamětí za výkonnější paměťové moduly s vyšší kapacitou,“ dodal Marcin Gaczor.
Paměti 2GB HyperX SO-DIMM jsou ideální volbou pro netbooky, jako například Asus Eee, MSI Wind a Gigabyte UMPC, které podporují specifikace pro sběrnici s taktem 533 MHz.
Paměťové moduly HyperX společnosti Kingston mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/europe/.

Technické údaje paměťových modulů Kingston HyperX DDR2 SO-DIMM
Označení modelu - Kapacity a vlastnosti - Výrobcem doporučená MC