Samsung Silver Wash

3. 3. 2009 19:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Unikátní technologie Samsung Silver Wash: stříbrné praní nad zlato

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Revoluční technologie Silver Wash, založená na blahodárném vlivu stříbra na lidské zdraví, představuje novou éru praní prádla, kterou ocení zejména alergici a maminky s malými dětmi!

Společnost Samsung představuje technologii s názvem Silver Wash, technologii, jejímž cílem je především ochrana lidského zdraví. Základem této technologie jsou stříbrné destičky umístěné v pračce. Z nich se při posledním máchání uvolňují do prádla ionty stříbra, které spolehlivě zničí velkou část všech bakterií, což je důležité zvláště pro alergiky a malé děti. Tohoto efektu lze navíc dosáhnout již při 30°C, takže praní je zároveň energeticky šetrné a ekologické.

Stříbro je již po staletí známé svými přirozenými dezinfekčními účinky. Na tomto principu je založena i technologie Silver Wash. Ze stříbrných destiček umístěných u napouštěcích ventilů se při praní uvolňují ionty stříbra, které účinně ničí choroboplodné zárodky, plísně a až 650 druhů bakterií. Stříbro nevyvolává alergie, takže tento způsob praní je zcela bezpečný i pro lidi s citlivější kůží či miminka.

Vrstva stříbra také napomáhá odstranění různých pachů. Tím, že mizí bakterie, ztrácí pot na oblečení svůj nepříjemný zápach a prádlo tak je čisté a svěží.

Systém ochrany zdraví Silver Wash je rozčleněn do tří fází. První fáze začíná tvorbou iontů stříbra pomocí unikátní elektrolytické sady, v druhé fázi proniknou ionty stříbra do prádla, prádlo je nyní pokryto ochrannou vrstvou, bránící průchodu bakterií. V konečné fázi prádlo září čistotou bez bakterií. Výsledkem ochranné vrstvy stříbra je také nejméně 30denní antibakteriální účinek, prádlo tak zůstane svěží po celou dobu nošení.

Výhodou technologie Silver Wash je také energetická nenáročnost. Většina bakterií je zničena již při 30°C, což představuje poměrně příjemnou úsporu energie, která se po čase odrazí i ve vaší peněžence.

Není to jen prádlo, kterému prospívá technologie Silver Wash. Blahodárné účinky má technologie i na samotnou pračku. Díky dezinfekčním účinkům stříbra uvnitř pračky nemohou vznikat nepříjemné usazeniny, které mají vliv na životnost pračky. Navíc čištění spotřebiče je s touto technologií nenáročné a šetří váš čas.

Technologie Silver Wash již není výsadou jen vlajkových lodí v rámci praček Samsung, ale stala se nedílnou součástí širokého portfolia napříč cenovými kategoriemi.

Skvělé účinky technologie Silver Wash potvrdilo testování v mnoha českých rodinách. Uživatelé oceňovali účinky stříbra, jednoduchost ovládání, především maminky potvrdily absenci jakýchkoliv alergických reakcí u dětí, které běžně trpí atopickými ekzémy nebo jinými alergiemi.

„Využívám Silver Wash pokaždé. Kdysi jsem měla atopický ekzém a ten se zlepšil. I pach potu mi přijde, že se líp vypere. Jsem vážně spokojená,“ říká uživatelka Dana P. z Dlouhé Loučky.

„Mám malého Davídka a Petříka a ten antibakteriální program je znát. Je to s ním mnohem lepší,“ poznamenává Lenka Š. z Veselí nad Moravou.

Tiskové zprávy

Diskuse