Financování datových center APC

4. 3. 2009 19:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Financování datových center v době napjatých kapitálových rozpočtů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zákazníci společnosti APC ze skupiny Schneider Electric mají přístup k finančním balíčkům i prostřednictvím sítě jejích partnerů.

APC ze skupiny Schneider Electric uzavřela partnerství se společností IBM Global Financing, která je úvěrovou a leasingovou divizí IBM. Obě firmy tak společně nabízejí leasing prostřednictvím programu Finančních služeb.

Společnost IBM Global Financing je světovým poskytovatelem finančních řešení pro pořizování informačních technologií od různých dodavatelů. Mezi jejími klienty jsou jak malé firmy, tak velké podniky ze žebříčku Fortune 100.

Cílem této aktivity, podle Ivana Habovčíka ze společnosti APC ze skupiny Schneider Electric, je „podpora firem, které zvláště v současné složité ekonomické situaci chtějí investovat do fyzické infrastruktury datových center za účelem zlepšení výkonu a snížení provozních nákladů. Tento celosvětový program finančních služeb poskytuje řadu možností financování ucelené řady řešení a služeb pro datovou infrastrukturu, včetně softwaru pro správu a zařízení pro napájení a chlazení s nízkou spotřebou energie.“

Nabídka flexibilních finančních řešení zahrnuje i leasing a koncovým zákazníkům je dostupná buď přímo nebo prostřednictvím partnerů společnosti.

Zájemci z České republiky mohou podrobnější informace o těchto finančních programech získat na bezplatné telefonní lince 800 10 20 63 nebo u kontaktních manažerů společnosti APC.

Tiskové zprávy

Diskuse