Notebooky ASUS řady U a UX Series

4. 3. 2009 20:39    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představil nové designové notebooky řady U a UX Series

Notebooky ASUS řady U a UX Series

ASUS představil nové řady notebooků U a UX Series, které nabídnou moderní styl a nenucenou eleganci. Každý z těchto počítačů je mistrovským kouskem, po kterém zaručeně zatouží nejeden uživatel – notebooky řady U a UX Series uchvátí pozornost okolí a umožní uživatelům pracovat nebo hrát hry ve velkém stylu.

Dokonalý design pro náročné
Notebooky řady U a UX Series od společnosti ASUS jsou uživatelům, kteří nechtějí přistoupit na žádné kompromisy, pokud jde o vytříbený vkus při výběru moderních věcí, které odpovídají posledním trendům, nebo pokud jde o propracované a spolehlivé provedení. Díky nové „chiclet“ klávesnici s brilantním podsvícením mohou uživatelé bez problémů psát i v šeru nebo dokonce potmě. Senzor s technologií AI Light inteligentně rozpoznává úroveň okolního osvětlení a na jeho základě automaticky reguluje jas LED podsvícení displeje, čímž zajišťuje příjemné prostředí pro práci či zábavu i ve špatně osvětlených prostorách. Kromě těchto funkcí můžete obdivovat také krytování s překrásně jemnými křivkami, které obestírají štíhlé a lesklé víko LCD displeje zasazeného do rámu připomínajícího motýlí křídla.

UX Series – Výjimečně lehký díky své úžasně malé tloušťce
Neuvěřitelně štíhlý profil notebooků řady UX Series ještě více zdůrazňuje jejich minimalistický avantgardní design. Optická slot-in mechanika pomáhá notebookům řady UX Series zachovat jejich elegantní profil, zatímco překrásný kontrast mezi matnou a lesklou úpravou povrchu jim dodává smělý a vytříbený nádech.

U Series – Stylový půvab
Kouzlo podsvícené „chiclet“ klávesnice notebooků U Series je dokresleno podsvíceným interaktivním touchpadem, na jehož povrchu při pohybu prstů zůstává pozvolna slábnoucí světelná stopa, která pomůže uživatelům zjistit místo jejich posledního dotyku. Notebooky řady U Series jsou osazeny procesory Intel® Core™2 Duo, které nabízí dostatečný výkon pro náročný multitasking i vysokou produktivitu. Tyto počítače jsou dále vybaveny pevným diskem s kapacitou až 500 GB, jenž poskytuje více než dostatek úložného prostoru pro dokumenty a multimédia. Energeticky účinný 15,6" displej s LED podsvícením ve spolupráci se samostatnou grafickou kartou NVIDIA® GeForce® G 105M s 512 MB paměti nabízí uživatelům úchvatný grafický výkon pro prezentace a zábavu, přičemž spotřebovává jen velmi malé množství energie. V kombinaci s reproduktory Altec Lansing – vybavenými technologií SRS poskytující špičkový prostorový zvuk – jsou elegantní a štíhlé notebooky řady U Series skutečně univerzálními tahouny vhodnými pro jakoukoliv příležitost.