Notebook ASUS W90 na Cebitu

4. 3. 2009 20:53    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS na CeBITu předvádí výkonné produkty pokořující světové rekordy

Notebook ASUS W90 na Cebitu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Každý rok se zvyšuje poptávka po vysoce výkonných komponentech v oblasti výpočetní techniky. ASUS na CeBITu představuje nejrychlejší notebook na světě, revoluční základní desku ASUS Marine Cool, grafické karty řady Formula Series s aktivním chlazením nebo hliníkové skříně TA-U určené nejnáročnějším uživatelům.

ASUS W90: Nejrychlejší notebook pokořující světový rekord 20 284 bodů v testech 3DMark
ASUS W90 úspěšně překonal světový rekord v přetaktování notebooků. ASUS W90 prokázal, že je notebookem s výkonem srovnatelným s výkony stolních počítačů – dosáhl neuvěřitelného skóre v testu 3DMark 06 ve výši 20 284 bodů a překonal tak svého nejbližšího konkurenta – notebook vybavený procesorem Intel® Core™ 2 Quad. ASUS W90 je vybavený čipovou sadou Intel® X38, procesorem Intel® Core™ 2 Duo a jedinečnou funkcí ASUS Turbo Gear, nechá uživatele vychutnat si oživení výkonnosti systému až o 25 %*. Díky provedení základní desky s třemi SO-DIMM sloty a maximální kapacitou operační paměti 6 GB RAM DDR2-800 je W90 ideálně navržen pro multitasking (souběžné zpracování úloh) a multimediální výkonnost. Dva pevné disky poskytují až 1 TB úložného prostoru, čímž umožňují uživatelům zvládnout více, a stejně tak i ukládat více dokumentů či multimedií. W90 je nyní k dispozici také v provedení s ještě lepšími parametry, např. procesorem Intel® Quad Core™ Q9000 (T9550 / P8700) a operačním systémem Windows Vista 64 bit Ultimate. Kromě toho poskytuje tento notebook neuvěřitelnou multimediální výkonnost, zejména díky širokoúhlému, velmi jasnému 18,4" LCD displeji s rozlišením Full HD1080p a poměrem stran 16:9. W90 může být taktéž vybaven buď dvěma grafickými kartami ATI Mobility Radeon™ HD 4870, ATI® Mobility Radeon™ HD3850 X2 nebo NVIDIA® GeForce™ 9800M GS zajišťujícími fantastický vizuální zážitek.

Základní deska Marine Cool: Revoluční provedení a pokrokové inovace zajišťující maximální stabilitu a trvanlivost
Základní deska ASUS Marine Cool je koncepční základní deska, která vyhovuje nejnáročnějším uživatelským prostředím. Kombinuje jedinečné provedení s pokrokovými tepelnými inovacemi využívajícími keramické a kovové materiály. Na přední straně základní desky zajišťuje kovový modul s tepelnými trubicemi výjimečný přenos a odvod tepla od nejdůležitějších komponent. Keramická výztužná deska umístěná na zadní straně základní desky a zarovnaná s PCB plně využívá revoluční technologie mikroporézní keramiky pro vytvoření větší povrchové plochy, čímž pomáhá efektivně odvádět teplo od PCB základní desky a zajistit vysoce účinné chlazení. Spolu se svou revoluční tepelnou konstrukcí pomáhá až dvojnásobně zvýšit tepelnou účinnost! Dále se tato základní deska vyznačuje Onboard UPS – integrovanou polymerovou baterií, která poskytuje záložní zdroj napájení, který se aktivuje v případě, že dojde k výpadku proudu a předejde tak škodám způsobeným během neočekávaných výpadků. Standardní serverové provedení Failover Memory využívá vestavěnou paměť, která pomáhá při startu systému. Když je počítač zapnutý, Failover Memory zaručuje, že se systém nastartuje bez ohledu na nekompatibilní či vadnou paměť.

Základní desky řady M4A78-HTPC: Zábavní centrum s domácím kinem
Základní desky řady M4A78-HTPC jsou ideální platformou pro uživatele, kteří chtějí vytvořit plnohodnotné počítačové domácí kino. Vyznačují se několika inovativními technologiemi, které poskytují uživatelům zcela novou úroveň multimediální zábavy. S Perfect Pitch Hi-Fi, vysoce kvalitním integrovaným předzesilovacím čipem, zesilují tyto desky napětí slabých audio signálů a zvyšují dynamickou audio frekvenci, čímž poskytují bohatší detaily a čistější zvuk. Pozlacené stereo audio konektory RCA, které jsou plně kompatibilní se zesilovači, aniž byste museli použít speciální konektory, dále zjednodušují připojení reproduktorů domácího kina k počítači. ASUS Media Gate je uživatelsky příjemné rozhraní, které umožňuje uživatelům používat přibalený dálkový ovladač nabízející snadnější spuštění multimediálních aplikací jediným dotykem. ASUS Silent Mode dále efektivně snižuje rychlost a hlučnost ventilátoru pro zajištění tichého prostředí a maximálního požitku při sledování filmů a poslechu hudby.

Grafické karty řady Formula Series s aktivním chlazením: Navrženy pro maximální výkon
Styl a design grafických karet Formula Series Fansink inspirovaný F1 dává uživatelům najevo, že se jedná o grafické karty vytvořené pro maximální výkon. Kryt v moderním provedení umožňuje rychlejší a soustředěnější proudění vzduchu nasávaného do systému, čímž zajišťuje lepší tepelnou účinnost. Grafické karty Formula Series Fansink využívají technologii chlazení Micro Surface Treatment, která obsahuje směrový modul z antioxidační hliníkové slitiny s velkou hustotou, který tvoří boční stěny této grafické karty. Každý směrový modul je složen z půlkulových dutin, které maximalizují povrch vystavený proudění vzduchu, čímž napomáhá velmi účinně odvádět teplo a díky tomu zajišťuje této řadě grafických karet vynikající chlazení. Ventilátor odolný proti zanesení prachem dále zaručuje výjimečně účinný odvod tepla a pomáhá prodloužit životnost karty; zatímco až pět výkonných tepelných trubic je uspořádáno pro zajištění standardní teploty a zvýšení účinnosti přenosu tepla.

Řada hliníkových počítačových skříní TA-U: Skvělá, ručně vyrobená konstrukce je zárukou extrémní ochrany a trvanlivosti
Řada počítačových skříní ASUS VENTO TA-U, jež je zaměřena na uživatele vyžadující skříň, která poskytuje vynikající funkčnost a zároveň moderní estetický design, je charakteristická jedinečnou konstrukcí, která poskytuje uživatelům silnou, masivní a přitom překvapivě lehkou konstrukci. S podporou budoucích řešení chlazení a vynikajícími možnostmi ventilace nabízí tato stylová počítačová skříň nejlepší platformu pro dosažení vynikajícího pocitu při práci i zábavě.

Počítačové skříně řady TA-M: Maximální tepelný výkon a uživatelsky příjemné nastavení se stylovým vzhledem
Počítačové skříně řady TA-M poskytují praktickou funkčnost i moderní a stylový vzhled. Tato řada upoutá svým dobře konstruovaným a přesto esteticky atraktivním designem, který zahrnuje uživatelsky přívětivé provedení bez použití šroubů zajišťující snadnou instalaci a vícecestný ventilační systém pro maximalizaci tepelné účinnosti – zejména pro procesor a grafické karty.

My Cinema-EHD2-100 a P7131Hybrid, My Cinema-U3100Mini
Splní požadavky uživatelů, kteří si přejí na svých počítačích současně sledovat a nahrávat digitální a analogové televizní vysílání. Uživatelé mohou být připraveni na dvě různá řešení sběrnice – TV tunery ASUS My Cinema-EHD2-100 a P7131Hybrid – která podporují jak digitální (DVBT), tak analogové (PAL) formáty televizního vysílání a jsou také vybavena řadou všestranných funkcí, jež umožní uživatelům užít si kompletní multimediální zážitek přímo na počítači. Tuner My Cinema-EHD2-100 je dále vybaven funkcí Hardware MPEG2 Encoder, díky kterém může být zatížení procesoru výrazně sníženo při současném zaručení vysoce kvalitního videa. Kromě těchto interních TV tunerů navrhla společnost ASUS také výjimečně mobilní TV řešení – My Cinema-U3100Mini. S My Cinema-U3100Mini budou uživatelé schopni na svých osobních počítačích či noteboocích sledovat a nahrávat vysoce kvalitní digitální (DVBT) vysílání kdykoli a kdekoli.

* Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny. Více informací naleznete na webových stránkách www.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse