APC a Microsoft navázali spolupráci

5. 3. 2009 19:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost APC navázala spolupráci s Microsoftem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Na mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky CeBIT 2009, který se letos koná v německém Hannoveru ve dnech 3.-8. března, byl též představen společný softwarový projekt společnosti APC by Schneider Electric a Microsoftu.

Jeho cílem je další zkvalitnění souboru nástrojů pro správu datových center. Ty se vyvíjejí souběžně s technickým rozvojem v této oblasti a jsou neoddělitelnou součástí nových technologií.

Společnost APC by Schneider Electric je předním světovým poskytovatelem služeb kritického napájení a chlazení. Microsoft je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení. Vzájemná spolupráce obou firem umožní softwarovou integraci, díky níž se soubor nástrojů pro správu datových center od APC úzce propojí s řešením System Center Operations Manager 2007 společnosti Microsoft.

IT pracovníci budou tak moci mnohem lépe sledovat a řídit fyzickou infrastrukturu datových center, včetně jejich napájení, chlazení a bezpečnosti. Získají více informací o funkčnosti serverů a mohou rovněž rychleji a efektivněji reagovat na problémy, které by mohly ohrozit jejich běžný chod.

System Center Operation Manager společnosti Microsoft je řešením pro správu, které se zabývá sledováním zařízení v podnikovém IT prostředí. Ucelený přehled o jeho stavu je klíčem k nepřerušovanému provozu. Úzké propojení s dosavadními nástroji pro správu datových center od APC by mělo mimo jiné přispět i ke snížení nákladů při monitorování zařízení.

Lze očekávat, že zákazníci na celém světě budou mít přístup ke společnému integrovanému řešení InfraStruXure Central (APC) a System Center Operations Manager (Microsoft) v prvním čtvrtletí letošního roku. Už nyní však mohou kontaktovat obě společnosti a konzultovat s nimi v této souvislosti jejich strategii, zejména s ohledem na lepší správu datových center a kontrolu spotřeby energie a nákladů na ni.

Více informací na www.apc.com.

Tiskové zprávy

Diskuse