ASUS Republic of Gamers

5. 3. 2009 20:02    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS Republic of Gamers: nejvýkonnější herní komponenty na veletrhu CeBIT 2009

ASUS Republic of Gamers

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Na veletrhu CeBIT 2009 byly předvedeny nejvýkonnější herní komponenty z exkluzivní řady ASUS Republic of Gamers (ROG). Například nová základní deska ROG Rampage II GENE založená na X58, napájecí zdroj ASUS G-1000HA se skutečným výkonem 1000 W, vysoce účinná řešení chlazení ASUS Triton 81, Triton 88 a Troy Square nebo ASUS ROG CG6190, nejmodernější a nejlepší herní počítač s Intel X58.

Rampage II GENE: Úžasná velikostí i výkonem
Nová základní deska ROG Rampage II GENE založená na X58 byla navržena tak, aby vyhověla poptávce hráčů a nadšenců po špičkové základní desce mATX. Rampage II GENE pocházející z řady základních desek Rampage II od společnosti ASUS pokořujících rekordy po celém světě, umožní uživatelům využít plný výkon procesoru Intel® Core™ i7 ve ATX skříni stolního počítače nepatrné velikosti a hmotnosti. Tato deska se může pochlubit velmi kvalitními funkcemi jako je MemOK! zajišťující bezstarostný upgrade paměti nebo CPU Level Up pro snadné posílení výkonu systému. Kombinace extrémních možností pro přetaktování, optimalizaci a zvýšení stability umožňuje základní desce Rampage II GENE jednoduše překonat ostatní základní desky formátu ATX plné velikosti. Integrovaná zvuková karta SupremeFX X-Fi navíc poskytuje ostrý zvuk a neuvěřitelně realistické zvukové efekty ve hrách, což umožňuje hráčům zcela se ponořit do hry.

ASUS G-1000HA: Poznejte skutečnou sílu
ASUS G-1000HA je nejlepší napájecí zdroj, který vyhovuje náročným potřebám současného a stále se měnícího hardwaru, bezpodmínečně vyžadujícího stabilní a vysoce výkonný zdroj. Napájecí zdroj ASUS G-1000HA, který splňuje Intel ATX 12 V V2.31, splní všechny tyto požadavky s lehkostí. Díky skutečnému výkonu 1000 W a aktivnímu PFC (PF > 0,99) je tento zdroj schopen dodávat ekologicky šetrnou energii a vyhoví také požadavkům procesorů Dual Core a Quad Core a grafických karet PCI-Express 2.0. Kromě toho je tento zdroj vybaven 13,5cm ventilátorem na kuličkovém ložisku s automatickým řízením akustického hluku při chlazení, zajišťujícím tišší provoz. PSU G-1000HA využívá kondenzátor japonské výroby, který je zárukou vyšší stability, výkonu a trvanlivosti, pět vyhrazených sběrnic s napětím +12 V zajišťujících spolehlivý výkon, a navíc získal certifikát 80 PLUS díky dosažení až 87% účinnosti při příkonu 230 V AC.

Triton 81, Triton 88 a Troy Square: Dokonalá řešení pro chlazení procesoru
ASUS Triton 81, Triton 88 a Troy Square jsou vysoce účinná řešení chlazení, navržená speciálně s ohledem na neustálý pokrok ve vývoji výkonu počítačů a procesorů. Tato řada chladících řešení podporujících i výkonné procesory Quad-Core™ a nejnovější procesory Intel® Core™ i7 (LGA 1366) se vyznačuje také vynikajícími inovacemi*, jako například:
• Jedinečným provedením pasivního chladiče se 4 cestami proudění vzduchu
• Exkluzivní konstrukcí chladiče se dvěma chladícími bloky
• 120mm vnitřním ventilátorem s diamantově modrou LED diodou
• 6 měděnými teplovodními trubicemi zajišťujícími dokonalý účinek chlazení
• Podporu přetaktování až 180 W

Tato vybraná chladící řešení bezpochyby umožní hráčům a náročným uživatelům zůstat v klidu i ve chvílích, kdy budou tlačit svůj hardware až na samotnou hranici možností.
* Podrobné technické parametry jednotlivých produktů naleznete u technických parametrů odpovídajících modelů.

ROG Matrix Series VGA: Ovládněte hry pomocí nejinteligentnější grafické karty na světě
Grafická karta ROG Matrix Series od společnosti ASUS je vybavena technologií Super Hybrid Engine, která zajišťuje automatické rozpoznání a nastavení napětí, taktu a rychlosti ventilátoru pro dosažení vynikajícího výkonu nebo maximální úspory energie. Kromě toho technologie Hybrid Cooler poskytuje extrémní nebo tišší chlazení dle potřeb hráčů. ASUS ROG EAH4870 MATRIX je dokonce vybavena modernizovaným chladičem se dvěma ventilátory Hybrid Cooler+, který automaticky a nezávisle na sobě nastaví rychlosti obou ventilátorů, čímž zabrání přehřátí nejen GPU/paměťových modulů, ale také integrovaných obvodů napájení. Opomenout nelze ani funkci iTracker, která uživatelům nabízí 5 různých režimů GUI zajišťujících snadné nastavení v závislosti na převládajícím způsobu použití.

ASUS G71Gx: Výkonné mobilní hraní s nejrychlejším grafickým procesorem pro notebooky na světě
ASUS G71Gx, člen velmi působivé řady notebooků G Series, je navržen tak, aby splnil různorodé a náročné požadavky herních nadšenců. Notebook ASUS G71Gx, který je vybaven 17" displejem s vysokým rozlišením WUXGA s krátkou dobou odezvy, a využívá nejrychlejší grafický procesor na světě – GeForce™ GTX 260M s pamětí 1024 MB GDDR3 VRAM, se může pochlubit až o 50 % vyšším grafickým výkonem, který jen těžko najde konkurenci. G71Gx podporuje také technologii NVIDIA® PureVideo® HD, která přináší ostřejší a jemnější video přechody s využitím velmi malého množství energie. Dvoukanálové paměti DDR2 800 GHz a podpora až 3 SODIMM modulů s celkovou kapacitou max. 12 GB zajišťují skutečně rychlé tempo hry; zatímco dva pevné disky SATA s kapacitou až 1 TB (500 GB x 2), podpora Blu-ray a čtyři specializované reproduktory Altec Lansing poskytují hráčům sílu postavit se sebevědomě svým soupeřům.

Působivé výhody předurčené hráčům
Koncepce herního notebooku od společnosti ASUS symbolizuje její značné úsilí dopřát hráčům co nejlepší dojem ze hry. Tento notebook nabízí možnost vylepšení displeje (vyšší sytost, jas a kontrast); zatímco přísným výběrem špičkových displejů a grafických karet je zajištěn nejlepší vizuální zážitek. Tyto notebooky budou mimo jiné doplněny o interaktivní osvětlení a zvuky, které se postarají o úchvatnou vizuální podívanou; zatímco prostorový zvuk s 3D efektem reprodukovaný sluchátky nebo systémem domácího kina doplní realistický vizuální zážitek – díky tomu bude tento notebook zřejmě představovat novou úroveň hraní v úžasně působivém zábavním prostředí.

ASUS ROG CG6190: Nejmodernější a nejlepší herní počítač s Intel X58
Herní počítač ASUS ROG CG6190 byl navržen s ohledem na opravdové hráče. Díky tomu, že je vybaven nejnovější platformou pro čipovou sadu X58 od společnosti Intel® – procesorem Core™ i7 – je schopen poskytnout extrémní herní výkon, který vyhoví každému skutečnému hráči. ROG CG6190 Gaming PC je charakteristický také prvotřídními řešeními, mezi která patří: tříkanálové vysokorychlostní paměti DDR3 zajišťující velmi rychlé zpracování dat; nejrychlejší řešení s jedním GPU na světě – grafická karta GeForce GTX285, která je zárukou extrémně realistických pohybů ve hrách; vestavěná biometrická čtečka otisků prstů starající se o zabezpečení systému; zvuková karta SupremeFX X-Fi, která dokáže prostřednictvím devíti virtuálních reproduktorů poskytnout skvělý 3D audio zážitek; a jedinečný systém dvojího napájení spolu s chladícími moduly s kapalinou zajišťujícími nepřetržitý provoz. Všechny tyto úžasné funkce dohromady poskytují velmi působivé, jedinečné a nejvíce vzrušující zážitky ve hrách, které uživatelé doposud neměli možnost poznat.

Herní monitor ASUS PG Series s obnovovacím kmitočtem 120 Hz: Dokonalý herní požitek s odezvou rychlosti blesku a křišťálově čistou kvalitou obrazu
Ve světě internetových a LAN her nestačí mít pouze rychlé reflexy – absolutně nezbytný je pro hráče také ostrý a křišťálově čistý obraz. Koncepční herní monitor s obnovovacím kmitočtem 120 Hz od společnosti ASUS bude předveden na veletrhu CeBIT 2009. Tento monitor je speciálně navržen tak, aby poskytnul hráčům konkurenční výhodu nabídnutím obnovovacího kmitočtu 120 Hz – díky kterému zmizí z displejů uživatelů rozmazání při zobrazování rychle se pohybujících objektů během hraní velmi rychlých her. ASUS 120Hz Gaming Monitor obsahuje také technologii Trace Free, která se stará o jemnější zpracování grafiky s rychlým časem odezvy 2 ms (šedá-šedá); zatímco technologie ASUS Smart Contrast Ratio poskytuje kontrastní poměr 20 000:1 pro realističtější noční scény během hraní her nebo sledování filmů.

Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny. Více informací naleznete na webových stránkách www.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse