ASUS CeBIT 2009 - bezdrátové připojení LCD monitoru

6. 3. 2009 15:50    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS na CeBITu 2009 představuje první bezdrátový monitor na světě a energeticky šetrné displeje

ASUS CeBIT 2009 - bezdrátové připojení LCD monitoru

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS, přední výrobce LCD monitorů, na CeBITu 2009 představuje celou škálu inovativních a energeticky účinných LCD monitorů, které jsou vybaveny novými funkcemi včetně prvního bezdrátového monitoru na světě s novou generací technologie EzLink.

EzLink Series – bezdrátové připojení LCD monitoru
Bezdrátový LCD monitor od společnosti ASUS je skutečným převratem – díky technologii EzLink nové generace umožňuje uživatelům připojit monitor pomocí bezdrátového rozhraní WHCI (Wireless Host Controller Interface), které nabízí stejné možnosti jako rozhraní běžných monitorů, tedy dokáže přenést obrazovou i zvukovou složku signálu. Samozřejmě je možné díky technologii EzLink využít pro připojení k počítači také rozhraní USB. Videosignál tak lze snadno přenést z počítače do LCD monitoru prostřednictvím standardního rozhraní USB 2.0, a to bez nutnosti použití přídavné grafické karty. S technologií ASUS EzLink je možné k počítači nebo notebooku připojit až 6 monitorů skrze jediný standardní port USB 2.0 — umožňuje tak kvalitní a jednodušší práci s aplikacemi, které podporují nebo vyžadují použití více obrazovek.

Energeticky účinné a ekologické monitory VH192C a VH196
Zcela v souladu s politikou Green ASUS, která je iniciativním závazkem ochrany životního prostředí v oblasti návrhu, obstarávání surovin a výroby, vyvinula společnost ASUS nové, energeticky účinné LCD monitory VH192C a VH196. Tyto monitory jsou navrženy s ohledem na životní prostředí – při jejich výrobě je použito minimální množství rtuti a pouze dvě lampy, což se projevuje o 20 % nižší spotřebou energie. Pokročilá optická vrstva nabízí brilantní obraz bez jakýchkoliv kompromisů, pokud jde o jas, a technologie Aspect Control zobrazuje obsah s poměrem stran 4:3 nebo v plném zobrazení v živých barvách a bez zkreslení. LCD monitor VH192C od společnosti ASUS je vybaven také panelem Color Shine glare-type, který obohacuje sytost barev a saturaci, zvýrazňuje obrysy a zlepšuje celkovou kvalitu obrazu.

Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny. Více informací naleznete na webových stránkách www.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse