GTS Novera zjednodušuje platby za využívání služeb

9. 3. 2009 18:26    Rubrika: Tiskové zprávy

GTS Novera zjednodušuje platby, spustila výběr paušálu za pronájem telefonní linky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera zjednodušil od března svým zákazníkům platbu za využívání služeb. Díky dohodě s dominantním operátorem totiž jako jediný operátor v ČR nově fakturuje svým zákazníkům využívajícím telefonní linky vlastněné dominantním operátorem nejen poskytované služby, ale i paušál za pronájem telefonních linek. Zákazník tak již dostane pouze jednu fakturu, a to od GTS Novera, která se pro zákazníka stane také jediným kontaktem pro řešení většiny jeho zákaznických požadavků. V rámci akční nabídky navíc noví zákazníci získají v závislosti na svém telefonním provozu až 50% slevu ze standardní ceny paušálu za pronájem telefonní linky.

„Společná fakturace námi poskytovaných služeb a pronájmu telefonní linky dominantního operátora přináší významné zjednodušení pro naše zákazníky. Již březnové vyúčtování služeb bude obsahovat i platbu za pronájem a zákazník tak zaplatí pouze jednu fakturu,“ řekl Pavel Brabenec, ředitel divize produktů a projektového řízení společnosti GTS Novera.

V souvislosti s výběrem paušálu za pronájem telefonní linky představila GTS Novera rovněž novou akční nabídku služby Novera telefonní volba. Její zřízení je zdarma a pravidelná měsíční cena včetně telefonní linky činí 490 Kč u analogové, respektive 590 Kč u digitální linky. V rámci akční nabídky navíc noví zákazníci získají v závislosti na objemu svého telefonního provozu až 50% slevu ze standardní ceny paušálu za pronájem telefonní linky.

GTS Novera je v současné době jediným operátorem v ČR, který výhodu vyúčtování paušálů za telefonní linky společnosti Telefónica O2 svým zákazníkům nabídne. Kromě nabídky pro koncové zákazníky zprostředkuje GTS Novera tuto službu i pro své velkoobchodní partnery, kterým tak umožní dále zatraktivnit nabídku jejich služeb.

Více informací je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse