Laserová tiskárna Konica Minolta Magicolor 1600W

12. 3. 2009 08:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Na český trh přichází malá laserová tiskárna Magicolor 1600W

Laserová tiskárna Konica Minolta Magicolor 1600W

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Zařízení efektivně využívající vývoje nejmodernějších technologií znamená jedinečnou příležitost k uspokojení tiskových potřeb zejména pro domácí pracovny a malé kanceláře. Hlavním přínosem barevné laserové tiskárny Magicolor 1600W je totiž nanejvýš atraktivní, kompaktní zevnějšek a malé rozměry. Tiskárna tak elegantně zapadá do minimalistického prostředí pracovních stolů, kde je třeba využít každý kousek prostoru.

Ve prospěch nové tiskárny Magicolor 1600W rovněž hovoří minimální úroveň hlučnosti při maximálním vytížení funkcí. Tato často vyhledávaná vlastnost velmi úzce souvisí s celkovým, ekologicky nadstandardně přívětivým řešením přístroje včetně minimální spotřeby energie.

Kromě své malé velikosti a příjemné tichosti za sebou totiž Magicolor 1600W nezanechává obvyklou ekologickou stopu – použitím Simitri HD toneru se ušetří až 15 % energie potřebné obvykle k laserovému tisku za využití drcených tonerů. Navíc emise výroby toneru Simitri HD se nacházejí 40 % pod běžnou úrovní a po vyčerpání je tonerový zásobník recyklovatelný z 99 %.

Základním předpokladem úspěchu Magicolor 1600W je jeho produktivita, ať už se používá pravidelně nebo příležitostně. Tiskové zařízení umí tisknout plnobarevně při počtu 5 stran za minutu, černobíle 20 stran za minutu. Uživatel dostává kvalitní výtisky s ostrými detaily a reálnými barvami právě díky toneru Simitri HD, který zaručuje také větší odolnost proti UV záření. Domácí uživatelé si budou pochvalovat také jednoduchý vstup zepředu a především skutečnost, že nové zařízení Konica Minolta je cenově dostupné.

„Náš nový Magicolor 1600W je příjemná tiskárna pro vaše domácí pracovny,” říká Christina Stubinski, produktový manažer Konica Minolta pro Evropu. „Je příjemná pro oko, příjemná pro ucho – a hlavně je příjemná pro peněženku. Domácí uživatele, kteří chtějí efektní řešení tisku, dostávají spolehlivost a technologickou úroveň, spojenou navíc se snadnou využitelností.”

Magicolor 1600W skutečně vytahuje uživatele z jakési sterility běžného tisku. Disponuje jasně sestaveným ovládacím panelem s pouze několika samostatnými tlačítky. To tvoří ze zařízení velmi jednoduše ovladatelný nástroj, s nímž je práce rychlá a efektivní. Pro domácí uživatele, kteří hledají kompaktní, tiché a atraktivní zařízení bez nutnosti kompromisů ve stupních kvality či tiskových nákladech, je tiskárna ideálním společníkem.

Tiskové zprávy

Diskuse