Vanco - internetový obchod Wifishop.cz má nový web

12. 3. 2009 08:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Wifishop.cz, internetový obchod s bezdrátovými technologiemi, jehož provozovatelem je společnost VanCo.net, má ode dneška novou webovou prezentaci. Nový Wifishop.cz se vyznačuje nejen moderním vzhledem, ale také uživatelům přináší srozumitelné rozhraní a jedinečný modul reklamací. Wifishop.cz se tak stal obchodním informačním systémem s pečlivě propracovanou strukturou.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Wifishop.cz byl prvním internetovým obchodem v ČR, který se specializoval na prodej bezdrátové techniky. Připomínky a požadavky uživatelů, které se podařilo shromáždit za deset let provozu obchodu, byly východiskem pro jeho nový vzhled a funkce. Většina změn je provedena v souladu s orientací Wifishopu na B2B obchody se stálými zákazníky. Kromě přehledného rozhraní pro uživatele a reklamačního systému, je také novinkou přechod Wifishopu z outsourcovaného na vlastní technologické řešení.

Díky tomu, že Wifishop provozujeme bez externích poskytovatelů, se nám podařilo získat flexibilitu pro další vývoj a změny, kterými budeme neprodleně reagovat na podněty zákazníků,“ říká Milan Vonšík, obchodní manažer VanCo.net, s. r. o.

Vývoj nového systému pro Wifishop.cz trval 14 měsíců. Předpokladem pro úspěšné spuštění bylo zejména spolehlivé poskytování informací o skladové dostupnosti jednotlivých položek a také vytvoření podmínek pro okamžité vyřizování objednávek. Velká pozornost byla věnována zpětnému informačnímu kanálu, prostřednictvím kterého je zákazník informován o všech fázích objednávkového procesu.

U příležitosti spuštění nového Wifishopu jsou pro každou skupinu zákazníků přichystány speciální produktové akce. Pro koncové uživatele je připravena kvalitní outdoor WiFi připojovací sada za zvýhodněnou cenu. Největší skupině zákazníků Wifishopu, lokálním poskytovatelům telekomunikačních služeb, je určena speciální nabídka spoje ALCOMA AL10-V32, který byl vyroben v souladu s jejich požadavky na kvalitu a cenu.

Věříme, že se nám podařilo dodržet všechny podmínky pro nasazení uživatelsky přívětivého systému, který našim zákazníkům zpříjemní a zjednoduší nákup bezdrátové technologie po internetu,“ dodává Milan Vonšík, obchodní manažer VanCo.net, s. r. o.

Tiskové zprávy

Diskuse