Zaměstnání v O2

17. 3. 2009 14:09    Rubrika: Tiskové zprávy

„Chci do O2“ – speciální web pro zájemce o práci v O2

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

"Chci do O2", to je hlavní motto a zároveň i název domény speciálních webových stránek, které v těchto dnech spustila Telefónica O2. Sloužit mají samozřejmě především zájemcům o práci ve společnosti, jsou jedním z dalších nástrojů O2 jak do svých řad přilákat kvalitní spolupracovníky. Ron Clarke, výkonný ředitel pro lidské zdroje, Telefónica O2, jejich spuštění okomentoval: "od nových náborových stránek si slibujeme větší efektivitu a cílenost v oslovování těch skutečně pravých kandidátů."

Internetová adresa www.chcidoo2.cz nabízí mnohem více než obyčejný výpis volných míst. K dispozici jsou zde přehledné informace o společnosti Telefónica O2 nejen coby poskytovateli integrovaných telekomunikačních služeb, ale především jako žádoucím zaměstnavateli. Stránky uvádějí podrobnosti o programech pro zaměstnance, o tom, jak vypadá výběrové řízení na konkrétní typy pozic anebo co očekávat od zaškolení po nástupu do firmy. Svou rubriku s pozicemi, které nevyžadují předešlou pracovní praxi, zde najdou i studenti a čerství absolventi středních a vysokých škol.

Prostor je dán i fotografiím a videu. Například v rubrice "Jak to u nás vypadá" ukazují stránky fotografie budov a v některých případech (Call Centra a Značkové prodejny) i interiéry pracoviště za běžného provozu. Jde o obrázky z běžného pracovního dne, které pořídili sami zaměstnanci.

A jak projevit zájem o konkrétní pracovní pozici? " Postačí jednoduše vyplnit elektronický dotazník, přiložit svůj životopis a odeslat. O další kroky se již postará některý z našich náborových specialistů," uvedla Věra Newbold, supervisorka náboru ve společnosti Telefónica O2.

Web existuje také v anglické verzi na adrese www.gotoo2.cz. Přestože mají stránky vlastní doménu, je možné je navštívit také klasicky, tedy prostřednictvím hlavních internetových stránek O2.

Tiskové zprávy

Diskuse