S&T nasadila mySAP All-in-One ve společnosti TUBAU

19. 3. 2009 13:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový informační systém výrazně zkvalitnil podnikové procesy a zvýšil přesnost informací potřebných pro rozhodování – zejména operativní a finanční vyhodnocování jednotlivých zakázek. Rovněž se zpřehlednily a zefektivnily logistické procesy ve výrobě.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Systémový integrátor S&T nasadil ve slovenské stavební společnosti TUBAU informační systém mySAP All-in-One. Cílem implementace bylo zkvalitnit podnikové procesy. Spokojenost s realizací projektu v požadovaném čase a kvalitě vyústila v uzavření kontraktu na outsourcing správy celého systému.

mySAP All-in-One je komplexní podnikový informační systém, který lze snadno a rychle přizpůsobit potřebám zákazníka. Ve společnosti TUBAU byly nasazeny moduly v oblasti financí, logistiky a work-flow. V další fázi projektu se plánuje rozvoj systému v oblasti tvorby rozpočtů.

„Nasazením mySAP All-in-One se výrazně zkvalitnily naše podnikové procesy a zlepšila se kvalita a přesnost informací potřebných pro rozhodování a operativní a finanční vyhodnocování jednotlivých projektů a zakázek,“ zhodnotila projekt Vierka Palanová, finanční ředitelka TUBAU. „Z pohledu výroby se nám zpřehlednily a zefektivnily logistické procesy,“ dodala Palanová.

Slovenská stavební společnost TUBAU sídlí v Žilině a jejími vlastníky jsou švýcarská firma MARTI TunnelBau AG a slovenská DANICON, a. s. Firma zaměstnává 500 pracovníků a zabývá se zejména budováním podzemních staveb, ražbou a zakládáním staveb.

Tiskové zprávy

Diskuse