Semináře pro veřejnost k digitalizaci TV

19. 3. 2009 20:18    Rubrika: Tiskové zprávy

V Praze proběhnou další semináře k digitalizaci televize, které by měly pomoci především starším spoluobčanům zvládnout všechny změny s digitalizací spojené. Nejbližší z nich se bude konat v úterý 24. 3. v paláci Casa Gelmi (Korunní 30, Praha 2). Den na to, tedy ve středu 25. 3., proběhne seminář v Lidovém domě ve Kbelech (Toužimská 244, Praha 19) a poslední z trojice nejbližších seminářů se uskuteční ve čtvrtek 26. 3. v Kulturním centru Novodvorská (Novodvorská 151, Praha 4). Semináře začínají vždy v 16 hodin.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



„Cílem seminářů je vysvětlit, jak jednoduše zvládnout přechod na digitální TV vysílání a dát Pražanům příležitost zeptat se odborníka, jak postupovat v konkrétním případě. Vstup je zdarma, semináře jsou určeny pro nejširší veřejnost,“ upřesnil Rostislav Starý, tiskový mluvčí projektu digitalizace TV vysílání. Na místě budou volně k dispozici informační materiály.

Celkem bude po Praze realizováno v průběhu měsíce března a dubna 25 seminářů. Jejich rozložení koresponduje s demografickou strukturou jednotlivých městských částí tak, aby byla zajištěna optimální dostupnost pro všechny občany Prahy. Seznam lokalit je k dispozici na www.digitalne.tv nebo na infolince 800 90 60 30.

Tiskové zprávy

Diskuse