Profesionální tisk Canon na EmbaxPrint

23. 3. 2009 19:42    Rubrika: Tiskové zprávy

EmbaxPrint – Canon zvyšuje profit svých zákazníků

Profesionální tisk Canon na EmbaxPrint

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Na brněnském veletrhu EmbaxPrint předvede Canon řešení a technologie pro profesionální tisk
• Digitální tisk s průhledným tonerem v podání imagePRESS C1+: česká premiéra
• Variabilní data a řízení workflow
• Kompletní řešení tisku od formátu A3 až po produkční tisk
Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představí na tradičním veletrhu tiskových technologií EmbaxPrint v květnu tohoto roku na svém stánku ucelená řešení pro digitální tisk.
Motto jubilejního 25. ročníku veletrhu EmbaxPrint 2009 zní „Vstříc novým technologiím!". O naplnění tohoto hesla se budou moci návštěvníci brněnského výstaviště přesvědčit na 150 m2 velkém stánku společnosti Canon CZ v hale G1.
Českou premiéru před širokou odbornou veřejností na veletrhu prožije unikátní digitální tiskový stroj imagePRESS C1+ nabízející díky bezbarvému toneru ojedinělé tiskové efekty využitelné nejen v kreativní oblasti, ale například i při zabezpečení tiskovin. Ty bude Canon demonstrovat na ucelené řadě tiskovin zahrnujících osm různých formátů od kapesních kalendářů přes booklet s CD až po brožuru. Tiskoviny bude spojovat využití průhledného toneru včetně společného grafického motivu, který je typický právě pro Brno: rychlé motocykly.
Velkou roli budou na stánku Canon CZ hrát i softwarová řešení orientovaná na přípravu variabilních dat, workflow a produkčnhí workflow s možností zadávání zakázek přes webové rozhraní, známé také pod zkratkou w2p.
„Hlavním cílem, se kterým jedeme na EmbaxPrint, není jen ukázat stroje a technologie Canon,“ říká Petr Jetel, produktový manažer Canon CZ pro oblast produkčního tisku. „Na stánku chceme našim hostům prezentovat možnosti, jak digitální technologie mohou přispět k růstu jejich zisku, jak naše technologie mohou využít ve svůj prospěch.“
Na stánku se budou moci návštěvníci seznámit s kompletní nabídkou řešení tisku od formátu A3, přes velkoformátové tiskárny až po produkční tiskové stroje. To vše doplní možnost vyzkoušet si díky špičkovým zrcadlovkám Canon i pořízení vstupních dat. Na vlastní oči se tak návštěvníci budou moci přesvědčit o tom, že Canon nabízí kompletní prostředí pro pořízení, zpracování a vytištění digitálních dat ve špičkové kvalitě.
Canon CZ bude vystavovat na veletrhu EmbaxPrint v Brně v hale G1 ve dnech
19. – 22. 5. 2009.

Tiskové zprávy

Diskuse