RFID od T-Systems

24. 3. 2009 16:24    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Systems dodává zákaznická řešení pro identifikaci předmětů pomocí RFID

Skupina T-Systems se věnuje oblasti identifikace pomocí RFID (Radio Frequency Identification) už několik let a realizovala např. iTM (inteligent Tracking Management) pro sledování přepravy zboží pro společnost Schmitz Cargobull a jako platinový partner METRO GROUP Future Store Initiative vyvíjí mobilní řešení pro obchod, která se testují v reálném prostředí v T\xF6nisvorstu, SRN.

V České republice se T-Systems v oblasti systémové integrace specializuje na nasazení CAM, CAE v automobilovém průmyslu pro region zahrnující ČR, SR, Indie, Rusko, Španělsko, Portugalsko, JAR a Ukrajinu. Zaměřuje se na nasazení RFID (Radio Frequency Identification) v aplikacích pro systémy řízení výroby, kde momentálně existuje nejvyšší potenciál pro blízkou budoucnost.

Nezanedbatelný význam má použití technologií na bázi rádiové identifikace i ve zdravotnictví, kde jejich použití zjednoduší evidenci a zlepší péči o pacienty. Například ve veřejné správě tato technologie nachází uplatnění při ukládání dat a zabezpečení dokladů (pasy, občanské průkazy, apod.). To jsou jen některé příklady možného využití RFID.

T-Systems poskytuje komplexní služby, od zajištění čipů a příslušných čteček až po realizaci a správu všech návazných systémů nezbytných pro efektivní provoz RFID.

T- Systems Czech Republic, vedoucí společnost mezi ICT integrátory, se účastní konference Future RFID pořádané vydavatelstvím Sdělovací technika 17. března 2009 v Praze.