TDK Life on Record uvádí Flash Drives Trans-IT Edge

25. 3. 2009 19:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Značka TDK Life on Record představuje novou linii paměťových zařízení typu Flash Drives s kovově lesklým designem

TDK Life on Record uvádí Flash Drives Trans-IT Edge

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Amsterdam/Praha 25. března 2009 – TDK Life on Record dnes uvádí na trh novou linii paměťových zařízení s kovově lesklým vzhledem. Nová zařízení typu Trans-IT drive mají kapacitu od 4 do 32 GB.

Paměťová zařízení Flash Drives Trans-IT Edge poskytují nejen bezpečné uložení dat, ale mají i módní trendové rysy jako je otvírání a zavírání vysouváním bez víčka. Nezaměnitelný vzhled a styl dodávají tomuto zařízení LED diody lemující jeho obvod.

Trans-IT Edge podtrhuje výběrem pevných materiálů pouzdra a trvanlivých komponent standardy kvality, které nároční zákazníci očekávají od produktů značky TDK Life on Record už po několik desetiletí.

Zařízení Trans-IT Edge mají velmi jednoduché technologie připojování i přehrávání, takže fotografie či dokumenty můžete sdílet nebo ukládat bez předchozí instalace zvláštního softwaru. Ochrana pomocí hesla a použitý software pro organizaci dat (drive partitioning software) zajišťují, že vaše data budou zabezpečena proti zneužití.

Ceny a dostupnost
Trans-IT Edge je dalším příspěvkem k liniím USB paměťových zařízení Trans-It a Slider od TDK Life on Record. Trans-It Edge je od nynějška k dostání ve vybrané síti maloobchodů za tyto navrhované maloobchodní ceny bez DPH:

4 GB – 270,- Kč
8 GB – 432,- Kč
16 GB – 783,- Kč
32 GB – 1.566,- Kč

Více informací na www.tdk-media.eu

O záznamových médiích TDK Life on Record:
Logo TDK Life on Record je obchodní značka vlastněná TDK Corporation a výlučným vlastníkem její licence je Imation Corp., přední světová společnost vyvíjející a uplatňující na trhu značky, které lidem umožňují zaznamenávat digitální informace, uchovávat je a využívat je. Má portfolio světové úrovně v oblasti zařízení pro ukládání digitálních dat, audio a video elektroniky a doplňků a se zákazníky je v kontaktu díky své globální distribuční síti. Výsledkem je společnost se silnými komerčními a zákaznickými aktivitami a s trvalým dlouhodobým růstem a ziskovostí, která vytváří vysokou hodnotu pro akcionáře. Další informace o Imation naleznete na www.imation.eu
TDK Corporation’s Recording Media Business www.tdk-media.eu získala Imation Corp. V roce 2007. Společnost má světovou exkluzivní licenci na všechny produkty značky TDK Recording Media.

Tiskové zprávy

Diskuse