Notebooky HP a datové služby T-Mobile

26. 3. 2009 15:00    Rubrika: Tiskové zprávy

- HP Mini 2140 s USB modemem lze při podpisu smlouvy na 24 měsíců získat již za 1 Kč

Od 1. dubna si mohou stávající i noví zákazníci T-Mobile vybrat jeden ze dvou nových notebooků HP. Nabídka připravená ve spolupráci se společností HP cílí jak na zákazníky, kteří žádají nekompromisní výkon, tak i na ty, kteří preferují absolutní mobilitu za skvělou cenu. První kategorii uživatelů potěší model HP Compaq 6730b s dvouletým servisem typu oprava do druhého pracovního dne na místě poruchy zařízení, a tu druhou zase zbrusu nový mini notebook HP Mini 2140 s hmotností pouhých 1,19 kg.

„Jsme rádi, že můžeme zájemcům o mobilní internet ve spolupráci se společností HP nabídnout hned dva nové notebooky. Naši zákazníci si v minulých letech možnost nákupu notebooku za zvýhodněnou cenu velice oblíbili. V loňském roce, kdy jsme zařadili do nabídky právě produkty společnosti HP, byly prodeje dvojnásobné,“ uved Petr Dvořák, ředitel marketingu T-Mobile. „Jsme přesvědčeni, že naše spolupráce s T-Mobile bude úspěšná i v tomto roce, protože jsme pro to udělali opravdu vše. Připravili jsme kvalitní produkty s dobře fungujícím servisem a jedinečnou nabídku mininotebooku, který je při využití datového tarifu, k dispozici za pohou jednu korunu. Na trhu neexistuje lepší nabídka,“ dodal Petr Trešl, ředitel marketingu Divize osobních počítačů společnosti HP.

Notebooky si mohou zákazníci T-Mobile pořídit buď samostatně, nebo v setu s jedním ze dvou USB modemů a datovým tarifem. K dispozici je přitom jak 4G USB modem pro sítě GPRS, EDGE a Internet 4G, tak i miniaturní modem Huawei E160 pro sítě GPRS, EDGE a technologie UMTS a HSDPA, jejichž spuštění je plánováno do konce letošního roku. V případě, že se stávající zákazník rozhodne prodloužit smlouvu na 24 měsíců, má možnost získat notebooky i sety s USB modemy výrazně levněji. Třeba při měsíčním úvazku na 1200 Kč zaplatí za notebook HP Compaq 6370b s modemem Huawei E160 jen 8 499 Kč včetně DPH. Menší HP Mini 2140 pak za stejných podmínek vyjde jen na 1 Kč. Nedotovaná cena samotného notebooku HP Compaq 6730b přitom činí 20 999 Kč a u HP Mini 2140 10 999 Kč. Notebook je možné velmi snadno kdykoli vrátit do původního továrního nastavení, aniž by bylo nutné vlastnit záložní média (CD/DVD). K tomu slouží oddělená část na disku notebooku. Uživatel tak získává velmi jednoduchý nástroj pro řešení nepředvídatelných událostí. Notebook lze také velmi jednoduše připojit k internetu od T-Mobile. Stačí se řídit jednoduchým návodem, který krok za krokem provede uživatele instalací aplikace web’n’walk manager. která zařídí vše potřebné.